|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια η κινηση να βαλεις και λιγα φυτα ασχετα αν εγω επελεγα διαφορετικα ειδη. το πιθαρι καλως το εξαφανισες...εγω θα εξαφανιζα και τα κοχυλια.
απ'οτι ειδα εχεις πετρες παρομοιες...αλλες π.χ. ειναι καφε και αλλες ανοιχτοχρωμες με πολλες κοιλοτητες. τις εχεις ανακατεμενες..αν τις κρατησεις..γιατι δε δοκιμαζεις να βαλεις ολες τις καφε μαζι και τις αλλες (με τις κοιλοτητες) σε αλλο σημειο επισης μαζι? να δινεις την αποψη πως εχεις διαφορετικες ζωνες-επικρατειες στο ενυδρειο σου κι οχι ολα ανακατεμενα σαν να επεσαν απο κατολισθηση.. παραυτα νομιζω πως εχεις κανει κατι καλο και θα το κανεις ακομη καλυτερο...εξαλλου το παν ειναι να αρεσει σε σενα! φιλικα
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο τανκ, αλλα ποιο? | gregman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-11-05 01:26 |
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! | BLUE BIMPWE | Malawi | 20 | 22-04-05 15:17 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ | red rubin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 10-08-04 23:39 |