|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο θεμη πολυ ομορφο εγινε και θα γινει ομορφοτερο.
Το υποστρωμα τωρα ειναι ενα θεμα. Εγω εχω και στα 2 τυρφη με πυλο. Στο μεγαλο ριχνω καθημερινα EI και τα φυτα πανε σφαιρα εδω και κανενα χρονο. Στο μικρο που ειναι 125 λιτρα απο την αρχη ανακατεψα και μισο σακουλακι power 4 και μεχρι τωρα δλδ πανω απο 1,5 χρονο ολα πανε πολυ καλα και απλωσε το γρασιδακι παντου και εγινε γενικα ζουγκλα. Το θεμα ειναι οτι κανω αλλαγες μια φορα στις 2 βδομαδες και δεν εχω βαλει ποτε λιπασμα ουτε co2. Me μια λαμπα 24w μονο. Γενικα δεν θα αλαζα ποτε την τυρφη με τον πυλο για κανενα λογο απλα θελει κανενα μηνα για να ξεκινησει να φουντωνει. Και παλι μπραβο για το ενυδρειο.
|
|||
|
|||
![]()
Θέμη πάρα πολύ ωραίο το ενυδρείο!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!!
Πολύ καλή δουλειά φίλε μου!!! Η cuba λες να μπορεί να φυτευτεί στο manando??? |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο το ενυδρείο σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο και σε πολυ κατασταση τα φυτα σου, το eleocharis δεν θα το εβγαζα με τπτ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Το monte carlo σιγουρα,και δεν εχει μεγαλη διαφορα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Θοδωρη σε ευχαριστω πολυ!! ------------------------- Παράθεση:
![]() cuba δεν εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης,αλλα αμα μοιαζει με το μοντε καρλο,ναι μπορει οπως λεει κι ο Δημητρης!!
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 03-04-17 στις 17:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα μονομαχο
Τωρα εχω ραμιρεζι german blue ενα ζευγαρι. Αναλυτικα θα το κανω τωρα που θα κανω rescape xaxaxaxa
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφη η ζούγκλα σου Θέμη, μπράβο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη σ ευχαριστω φιλε!!
Τωρα θελω σιγα σιγα να φτιαξω την αναπληρωση που χεις παρουσιασει για το ριο 180..Αν προσεξεις στο καπακι υπαρχει αριστερα τρυπα με ταπα.Χθες μου ρθε και το φλοτερακι http://www.ebay.com/itm/281746537462...%3AMEBIDX%3AIT Δουλευει το δοκιμασα ![]() πλεξιγκλας δεν εχω βεβαια να το κανω οπως το κανες εσυ αλλα κατι θα σκεφτω να το προσαρμοσω.. ------------------------- Παράθεση:
![]()
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 04-04-17 στις 17:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το ειχα δει το ενυδρειο...
Εχεις κανει φοβερη δουλεια θεμη....Μπραβο!! Να το χαρεις για οσο περισσοτερο καιρο γινεται! ![]() Τα χρωματα των φυτων φοβερα..!! Καποιο απντειτ..?
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο, ωραία δουλειά!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το κατα δυναμην..Ηταν μια απολαυστικη περιοδος η ολη κατασκευη επιπλο-ενυδρειο -καπακι-φωτιστικο και πιστευω για το πρωτο μου diy τα πηγα καλα!! Με το καπακι εχω καποια θεματακια με θερμοκρασιες κτλ αλλα μετα το καλοκαιρι θα φτιαξω αλλο πιο μελετημενο ![]() Δυστυχως εχασα τα ramirezi ![]() ![]() Eτσι ξαφνικα διχως λογο,εχασαν τα χρωματα τους απομονωθηκαν κι εφυγαν σε 3 μερες δε προλαβα να κανω κατι...Πανεμορφα ψαρακια αλλα πολυ ευαισθητα,κατι που το ξερα βεβαια.Ισως οι μονοκοματες αλλαγες νερου να τα στρεσαρουν και να θελουν 2 μικροτερες ανα βδομαδα τι να πω... Το σκεφτομαι να παρω αλλο ενα ζευγαρι μη τυχον ειχαν κατι τα προηγουμενα απο κει που τα πηρα.. Μετρησεις ξανα μετρησεις δεν διαπιστωσα καποια αλλαγη στο νερο μου,κατι ασχημο..οι καρδιναλιοι μια χαρα! Γενικα στο ενυδρειο εχουν γινει καποιες αλλαγες μπηκαν καποια φυτα και περιμενω να βρει το ρυθμο του παλι κ θα ανεβασω φωτο!Εχω ενα θεματακι με bba μπροστα χαμηλα στο monte carlo και στο χαλικι σε συγκεκριμενα σημεια,οχι κατι σοβαρο,ετσι δειχνει.. ------------------------- Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου!
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 19-05-17 στις 10:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Driftwood paradise | Rat. | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 42 | 01-03-17 08:01 |
An underwater paradise | tsodkostas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 09-10-16 08:25 |
Rainbow paradise!! | nikkoin | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 28 | 15-10-15 19:15 |
Paradise fish | Apollwnas | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 12 | 27-02-10 21:10 |