|
|
||||
|
||||
![]()
Σώτο μη ρωτάς στο Chat....Γράψε εδώ τι πρόβλημα έχεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χίλια σορρυ παιδια απλά δεν γνώριζα. Αν θέλει κάποιος ας βοηθηςει.....Εχω εδω κ δυο μέρες η αρσενική φροντοζα κυνηγά τις δυο θηλυκές με αποτέλεσμα η μια να είναι στην επιφάνεια κ μόλις κατεβαίνει λίγο έχει κυνήγι κ την δεύτερη τρύπωσε σε μια πέτρα γτ το πρωί που είχα ανοιχτό το καπάκι από το κυνήγι πήδηξε έξω και στο Τσακ την πρόλαβα κ την έβαλα μέσα. Πρέπει να κάνω κάτι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να κάνεις αλλά για να σου πω λεπτομέρειες απάντησε στο προπροηγούμενο ποστ
![]() Αυτό το διάβασες? http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=86421 |
|
|||
|
|||
![]()
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 1,10χ65χ60 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:3,5 χρόνια 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 23 βαθμοί 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 3labidochromis,3 socolofi albino ,3 frontosa όλα από 1 male ,2 female: 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ):20 με 21 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 35 με 40% 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 1/4/2017 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: μια φορά την ημέρα με cichlid carnivore και κάθε τριτη μέρα Spiroulina flakes 11. ΦΙΛΤΡΟ : eheim 2217,2215 ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: frontosa 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: σαν τρέλα τρεχουν 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): φυσιολογικα 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): αυξημένη λόγο κυνηγητού 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : κανονικά 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: χθες ------------------------- Το διάβασα το ποστ σου κ είναι παρα πολύ καλό μπράβο. Ξέρω ότι εχω λάθος σύνθεση ψαριών...... Αλλά δεν νομίζω ότι αυτό φταίει... Γνώμη μου...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotos2908 : 02-04-17 στις 20:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς νομίζω ήρθε η ώρα που πρέπει να αποχωριστείς τις φροντόζες σου.
Το ενυδρείο είναι πολύ μικρό γι αυτές και ένα αρσενικό που θέλει να ζευγαρώσει θα σκοτώσει το πιθανότερο ή θα στρεσάρει μέχρι θανάτου τα 2 θηλυκά (είσαι σίγουρος ότι είναι θηλυκά?). Δεν είναι ψάρια που τα βάζουμε σε χαρέμι αλλά σε μεγάλη ομάδα 10-12 ατόμων από τα οποία 1-2 μόνο αρσενικά. Και όλα αυτά θέλουν τον χώρο/λίτρα τους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή ΚΟΙ....Προετοιμασίες | yiannossavva | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 113 | 26-12-13 21:58 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
αναπαραγωγή μονομάχου | Gojoy | Bettas | 11 | 11-03-09 18:01 |
Προσπάθεια για αναπαραγωγή | panagiotis265 | Bettas | 3 | 14-02-09 01:07 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |