|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τα λιτρα που λες 1000 με 1500λιτρα για δεξαμενη καλα μου ακουγονται.δεν εχει σχεση να ξεχυλιση η λιμνη σου με το μπουκωμα του φιλτρου,το μονο που θα γινη ειναι να μειωθει η ροη στο φιλτρο.την εισοδο νερου απο τη λιμνη στο φιλτρο θα την βαλεις στο κατω μερος και στο πανω μερος την εξοδο προς την λιμνη.στο κατω μερος του φιλτρου θα αφησεις ενα κενο και θα βαλεις μια βανα να το αδειαζεις μιας στο τοσο.
------------------------- επισης αν δεν το καθαριζεις εστω μια φορα το χρονο,συν τη μειωμενη ροη που θα παρουσιαστει απο τους ρυπους το bog filter σου θα γινει κανονικο ελος με οτι αυτο συνεπαγετε.αυτη ειναι η αποψη μου απο οτι εχω ψαξει και διαβασει.αλλα περα απο τη θεωρια ,φτιαξτο και βλεπεις.εγω δεν εχω φτιαξει ακομα οποτε δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενα συμπερασματα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgostriv : 01-04-17 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτα λιμνης | GIORGOSKARA | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 01-06-18 07:32 |
κατασκευη λιμνης | panos78 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 25-04-12 23:39 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΛΙΜΝΗΣ | kwstas_original | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 14 | 19-09-09 15:39 |
ταιστρα λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 0 | 23-09-07 21:48 |