|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ Γιωργο μου , αλλά πιστεύω ότι πάνω απο όλα ευθύνεται η παιδεία μας σε αυτη την χώρα .
Πόσα σκυλιά καταλήγουν στον δρόμο κάθε χρόνο απο ασυνείδητους ? επειδή τους άρεσε η ράτσα ή επειδη το αγόρασαν για το image? Εγω ας πουμε έχω 3 σκυλιά απο το κυνοκομείο ![]() Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο σωστός "χομπίστας - ενυδρείου" θα ξαναεπιστρέψει στο μαγαζί αν του πείς το σωστό και δεν νοιάζεσαι μόνο να πουλήσεις . Καταλαβαίνω ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος όταν έχεις να εξυπηρετήσεις 10 άτομα αλλά πάντα υπάρχουν τα φυλλάδια μας ![]() Ευχομαι όλος ο κόσμος να αποκτά ζωάκι συνειδητά, για τις ευθύνες του. ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
γεγονός είναι, πραγματι ειναι γεγονος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια επειδη εχουμε κανει την ιδια κουβεντα και σε αλλα θεματα που εχουν ανοιχτει, προσωπικα πιστευω οτι δεν αλλαζουν και πολλα. Παντως μου αρεσει οταν μπαινω σσ αλυσιδα καταστηματος και μου λενε μισο λεπτο να ερθει ο ιχθυολογος μας
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή εγώ είμαι αντιδραστικό στοιχείο...
ΑΝ γινόταν ένα ατύχημα μπροστά σας... απλά θα κοιτούσατε και θα απομακρυνόσασταν αφήνοντας τους εμπλεκόμενους να βγάλουν "άκρη"; Σκεπτόμενος την στεναχώρια που θα πάρει (πολύ σύντομα) το παιδί (και μόνο)... ΔΕΝ υπήρχε πιθανότητα να ΜΗΝ εμπλακώ στην κουβέντα, κάνοντας την πωλήτρια να ψάχνει τρύπα για να εξαφανιστεί. Έχουν κάθε δικαίωμα να ψάχνουν "θύματα" αλλά... εδώ μέσα να τα σώσουμε ΔΕΝ προσπαθούμε; Ποία η διαφορά να γίνει αυτό... στον χώρο ενός καταστήματος; ΜΗΠΩΣ πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία του... άσε τώρα... που να μπλέκω; Υπάρχουν αρκετοί που μετά την άσχημη "περιπέτεια" λένε... αφού ψοφάνε... ΔΕΝ ξαναπαίρνω (έχοντας πετάξει σε άχρηστα υλικά τα... έστω λίγα... χρήματα τους).- |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως πιστευω πως ειναι θεμα παιδείας και η ευθύνη ειναι ιδια και για τον μαγαζάτορα(που τις περισσότερες φορες δεν εχει καμια γνώση για τα ζωντανά που πουλάει) αλλα κ του πελάτη (που νομίζει πως ενα ενυδρείο ειναι διακοσμητικό για το σπίτι κ οχι σπίτι για να φιλοξενήσει ζωντανούς οργανισμούς )....και κατ επέκταση γι αυτο ειμαστε και στις πρώτες θέσεις παγκόσμιος σε αδέσποτα και κακοποιήσεις ζωντανών!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό με την "καραμέλα" της παιδείας, έχει καταντήσει ανέκδοτο... στο "τσακ" είμαι... να γράψω κείμενο.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γράψε Νικόλα
![]() ![]() ![]() ![]() Να σου πώ τι κάνω τον τελευταίο καιρό για να καταλάβεις . Όταν πάω σε άλλη πόλη που δεν με ξέρουν, πάω σε ενυδρειακά καταστήματα και ξεκινάω "Αχουυυ τι ωραίο αυτό το ψαράκι !!! Γλυκούλη !!" (Το ψαρι είναι άκυρο τελείως για να καταλάβεις ). Διαλέγω και το πιο μικρό ενυδρείο και μπόλικα πλαστικά με μπουρμπουλίθρες και τους λέω με νάζι "θέλω 10 ψάρια και όοοοολα αυτα στο ενυδρείο " αν μου πούνε " ΝΑΙ ", μετά ξεκινάω μπίρι μπίρι μπίρι και τους τα λέω έξω απο τα δόντια .... Οπότε την επόμενη φορά ίσως, λέω ίσως, να είναι πιο προσεκτικοί ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαράκια από petshop | mitsos1975 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 20-10-10 12:06 |
καβαλα petshop | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-06-09 13:44 |
Ερώτηση για μετρήσεις νερού σε χρυσόψαρα | Dimitris78 | Χρυσόψαρα | 2 | 17-03-05 21:50 |