|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα εγώ να κάνω μια ηλίθια ερώτηση;Γιατί σε 12 λίτρα έβαλες Diy Co2 ενώ θα μπορούσες να βάλεις Flourish exel στο 20αρι μου βάζω και έχω πολύ καλά αποτελέσματα.
Φιλικά Ιορδάνης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
το Flourish exel ρίχνει το ph? |
|
||||
|
||||
![]()
Με το flurish exel δεν ρίχνεις ακριβώς το pH αλλά δίνεις το απαραίτητο Co2 για τα φυτά σου.Μακροπρόθεσμα και πάντα με τις ανάλογες μετρήσεις μπορείς να το κατεβάσεις κάπως αλλά μην περιμένεις και τα ίδια αποτελέσματα αν θα είχες μια μπουκάλα.Απλά ταπεινή μου άποψη σε μικρά ενυδρεία μέχρι 60 λίτρα το Flourish exel κάνει δουλειά και μάλιστα χωρίς να έχεις το νου σου αν κάνει φυσαλίδες ή όχι ή πότε έκανα το μείγμα μου για να κάνω καινούριο.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αγόρασα κεζάπ και όντως οι πέτρες που είχα βάλει ήταν και οι 2 ασβεστολιθικές! δεν μπορώ να καταλάβω... έχω την εντύπωση οτι τις τσέκαρα όλες τον σεπτέμβριο που τις μάζεψα. τραγικό λάθος μου...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα γείτονα,χαίρομαι που ακούω οτι όλα βαίνουν καλώς πλέον στο ενυδρειάκι σου και πάντα έτσι να είναι.Μακάρι να είχες ανακαλύψει πιο πριν την ασβεστολιθικότητα των πετρών σου.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
να'σαι καλά Ιορδάνη. μερικές φορές το μυαλό κολλάει τελείως. πως μου είχε καρφωθεί εμένα στο μαυλό ότι τις είχα τεστάρει όλες... δεν ξέρω τι να πω? ελπίζω να μην την πατήσει άλλος σαν εμένα. ΞΑΝΑΤΕΣΤΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΑΣ!!! ΤΩΡΑ!!!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προς νεους χρηστες | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 28 | 04-10-17 07:08 |
Βιβλίο προς αποφυγή | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 11 | 05-04-05 21:26 |
Πιράνχας, Pacus, big fish...... | newfish | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 0 | 13-12-02 23:02 |