|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη πιο ακριβά είναι τα μεταφορικά Αθήνα Δράμα , πάρα από εκεί
![]() Τα μεταφορικά ήταν 11,70 με UPS και παράδοση σε 4-8 ημέρες. ¶μα θες το κάνουμε βέβαια , δεν υπάρχει πρόβλημα. Με απλό ταχυδρομείο συμφέρει, όπως βέβαια και αν ήσουνα Αθήνα ![]() Τελευταία φορά που πήρα ήταν πέρσι τον Μάιο και μου κράτησε σχεδόν μέχρι τα Χριστούγεννα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 22-03-17 στις 08:53 |
|
||||
|
||||
![]()
βρε αν βολεψει μιλαω για απλο ταχυδρομειο
![]() για την ωρα ειμαι κι εγω καλυμενος |
|
||||
|
||||
![]()
σε κανα 6μηνο που θα παραγγείλω πάλι θα σου πω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθε η 100αρα νικοτίνη χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αλλά βρε παιδιά μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η συσκευασία. Το μπουκάλι έχει τη φίρμα και το σήμα της εταιρίας κλπ κλπ, αλλά στη πίσω πλευρά όλη η ετικέτα είναι γραμμένα ΜΟΝΟ στα Ελληνικά όλα τα στοιχεία του προϊόντος, τις προειδοποιήσεις, την ημερομηνία λήξης, ακόμα και το τηλέφωνο του κέντρου δηλητηριάσεων στην Ελλάδα. Τελικά οι άλλοι είναι τόσο μπροστά ή εμείς τόσο πίσω ; ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |