|
|
||||
|
||||
![]()
Ρωτησε μηχανικό καλύτερα
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα λάθος, λες 1 μέτρο ύψος,
και πάλι έχουμε 1 τόνο ανά τετραγωνικό μέτρο, και πάλι πολύ είναι , και αν έχεις 20 εκατοστά στήλη νερό το σαμπ πάμε στα 1200 κιλά / τ.μετρο. Ρωτησε μηχανικο να εισαι σίγουρος, είναι στατικό το βάρος
|
||||
|
||||
![]()
Για το άλλο θέμα, της βύθισης κτλ... Βρε συ. αφού θέλεις μοςς τότε δεν χρειάζονται όλα αυτά. Θα δέσεις τη μοςς σε μια ρίζα ή σε κάτι άλλο και όταν θες να την κλαδέψεις απλά τη βγάζεις. Το υπόστρωμα άστο στην ησυχία του.
|
|||
|
|||
![]()
Με αυτα τα νουμερα εχουμε περιπου 500 κιλα στο 40χ40 που ειναι η βαση μου. Αν η στηλη πεσει 10εκ γιατι δεν θα γεμιζω μεχρι επανω κα κοψω και αλλα 10εκ απο την κατασκευη θα εχω 90εκ κατασκευη, 80εκ στηλη νερου και καπου 400 κιλα βάρος. Το σαμπ θα ειναι πραγματι καπου 20εκ υψος αλλα δεν μετραει ολο σε βαρος αφου θα ειναι γεματο ελαφροπετρα. Θα ρωτησω τον θειο μου που ειναι μηχανικος και θα σας πω... Ευχαριστω για ολα...
------------------------- Ε δε θα φυτεψω και κατω κατι βρε dex? Γυμνο θα το εχω; Να μην μπει καμια βαλισνερια... Κανενα γρασιδακι... ![]()
Και τι δεν κανατε για να με θαψετε Ομως ξεχασατε πως ειμαι σπορος... Ντινος Χριστιανοπουλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ανδρεας1975 : 20-03-17 στις 09:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γρασιδάκι... θα σου πουν οι φυτεμένοι αλλά δεν νομίζω με τέτοιο ύψος να πιάσει. Οι βαλισνέριες δεν θέλουν κλάδεμα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Για να δωσω μια αποψη για τα βαρη.... Στο σαλονι δεν υπηρχε τζακι. Χτιστηκε (πανω σε δοκαρι) τζακι 1,10 μηκος Χ 60 βαθος Χ 60 υψος η εστια ενω φουσκα και τα συναφη απο επανω εφτασαν χτιστα με τουβλο στο ταβανι. 2,80 υψος απο πατωμα. Μετα ακριβως διπλα συνεχιστηκε μονομπλοκ τσιμεντενιος και σιδερωμενος παγκος βαθος 60 Χ μηκος 80 Χ 10 παχος. Ολα αυτα στηριζονται (και ριχνουν το βαρος τους) σε δυο ποδαρακια 10 εκατοστων που σηκωνουν ολη την κατασκευη 15 εκατοστα απο το πατωμα (το ηθελα με κενο απο κατω ο αθεοφοβος)! Ποσο βαρος κουβαλανε 2 ποδαρακια 20 εκατοστα? Και μπηκαν και σε τοιχο χωρις κολωνα κοντα. Τωρα που θελω να το κανω ενεργειακο θα βαλω μια μαντεμενια εστια 190 κιλων μεσα επιπλεον βαρος. Ρωτησα γαι αυτη την περιπτωση μηχανικο (τον θειο μου) και δεν εφερε καμια αντιρρηση. Παντως αυτο που λεει ο Τακης ειναι σωστο... Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα! Γιαυτο ρωταω συνεχεια....
Και τι δεν κανατε για να με θαψετε Ομως ξεχασατε πως ειμαι σπορος... Ντινος Χριστιανοπουλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ανδρεας1975 : 20-03-17 στις 10:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαξανε τα σχεδια. Και η γυναικα διαμαρτυρεται για το υψος. Παω για κυβο 40 Χ 40 Χ 55. Δωστε μου τα φωτα σας για τζαμια, αν θα χρειαστω κοντρες, και κανενα καλο μαγαζι για τα ψωνια...Απο φιλτρο θελω εξωτερικο...να μην φτιαχνω και σαμπ...καπακια και φωτα οκ...φτιαχνω με led. Μετα θα αρχισω ερωτησεις και για ψαροσυνθεση...θα σας βομβαρδισω (αν με αντεξετε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
8αρι τζάμι και το κάνεις άφοβα χωρίς κόντρες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις για ψαρια σε ενυδρειο με στηλη νερου 20cm | ANEMOS | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 08-02-13 14:07 |
κοινωνικο φυτεμενο 160λιτρα | kgf12345 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 56 | 07-02-12 13:11 |
κυρτη σπονδυλικη στηλη(γενετικη ανωμαλια) | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-08-05 13:09 |