|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ρώτησε ένα μηχανικό να δεις τι θα σου πει, μηχανικός μου τα έχει πει αυτά -------------------------- Συζήταγα μαζί του για το ενυδρείο που έχω στη ταράτσα , και το πρώτο που με ρώτησε δεν είναι τα λίτρα, αλλά το ύψος, και όταν του είπα 50 εκατοστά, αμέσως μου λέει 500κιλά/τ.μέτρο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκέψου επίσης ότι έχω φίλο 2,10 150+ κιλά και η γυναίκα του 90 κιλά. Μένουν στον τρίτο. Ούτε φιλάκι στα πεταχτα δε θα έπρεπε να κάνουν!χαχαχα! Για να μην πω για σεξ γιατί τότε θα φτάνανε όλοι μαζί στις αποθήκες του -2! Χαχαχα! |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, δεν έχω σκοπό ούτε να τρομάξω κανέναν, ούτε να τον αποθαρρύνω,
το αντίθετο θα έλεγα, αλλά επειδή πολλές φορές κάποια πράγματα τα περνάμε έτσι ελαφρά θεωρώ πως πρέπει να δίνουμε λίγο περισσότερη σημασία. Και επειδή προσωπικά πριν βάλω τις γλάστρες στη ταράτσα ρώτησα μηχανικό, και μπήκαν ΜΟΝΟ περιφερειακά για αυτόν τον σκοπό, όλες επάνω στα περιφερειακά δοκάρια. Και όπως ρώτησα και για το ενυδρείο πριν το φτιάξω, αλλιώς θα το είχα φτιάξει με 60 ή και 70 εκατοστά ύψος. Και θα το ξαναπώ, πως είμαι της άποψης «κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε» ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις για ψαρια σε ενυδρειο με στηλη νερου 20cm | ANEMOS | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 08-02-13 14:07 |
κοινωνικο φυτεμενο 160λιτρα | kgf12345 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 56 | 07-02-12 13:11 |
κυρτη σπονδυλικη στηλη(γενετικη ανωμαλια) | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-08-05 13:09 |