|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή αρχή!
Δεν πρέπει να υπάρχει ίχνος αμμωνίας στην στείλει του νερού είναι δηλητήριο! |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπόν παιδιά καλησπέρα! μετά από μια αλλαγή νερού που έκανα κι αφού ρίχνω συχνά βακτήρια, έβαλα και σκιμμερ σύμφωνα με τις οδηγίες σας και το ενυδρειακι μου είναι τέλειο! μηδενικά τεστ, οι βραχοι μου εχουν αλλάξει χρώμα, τα ψάρια μου δραστήρια, τρώνε κανονικά,θερμοκρασία σταθερή, το νερο διαυγες μετα τη τοποθετηση του skimmer ειδικα, οι γαρίδες μου μόνο λίγο μαλωνουν. Αυτό που συνέβη και ανησύχησα νομίζω ότι έχω και μια 3η γαριδα ξαφνικά μέσα στο ενυδρειο...λέτε να γέννησε η debelius ή μήπως άλλαξε σώμα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον σώμα άλλαξε!
Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου ; |
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας τιμές από τα τεστ
|
|
|||
|
|||
![]()
0.01 η αμμωνία μου
0.01 νιτρικά καλά δεν είναι? σχεδόν μηδενικά... σκέφτομαι να βάλω κάνα κοραλλακι γιατί είναι αρκετά αχρωμο. το κακο είναι ότι έχω μέσα στο ενυδρειακι μου και ένα goby, τον οποίο κυνηγάνε οι γαρίδες συνέχεια. παρατήρησα λοιπόν ότι το δαγκωνουν και του έχουν φάει λίγο την ουρά του..τι να κάνω? να πάρω άλλον ένα για να μη νιωθεί μειονέκτηκα επειδή οι γαρίδες είναι δυο? |
|
|||
|
|||
![]()
Μην βαλεις ακομα καποιο ζωντανο κανε λιγο υπομονη να μηδενισει
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Τι νεα εχουμε απο τον ύφαλο, μηδενισαμε την αμμωνία; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1ο Θαλασσινό Ενυδρείο | Maria1 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 08-02-13 20:25 |
Νέο Χτιστό Θαλασσινό Ενυδρείο | nautilus | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 27-12-05 14:27 |
Αρχάρια στο θαλασσινό ενυδρείο | Katia | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 29-09-05 08:37 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |