|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
νασαι καλα σπυρο.με βοηθεια πολυ-κατι καναμε
![]() εχουν αρχισει το τεντωμα πολυ τωρα τελευταια. σημερα ειδα και μια κινηση που δεν ειχα ξαναδει (η εστω δεν την ειχα προσεξει). τεντωνονται και γυρνανε πλαγια σε αλλο ψαρι ωστε να τα δουνε. σαν κατι να αρχιζει να γινεται μου φαινεται... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε θες ελα.δουλευω απογευμα,9 θα ειμαι εδω ομως
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Επισης καταπληκτικη και η φαση στο 2.17, οπου 3 ψαρια μαζι, την πεφτουν γιουρουσι σε μια τροφη που εχω πεσει στον πατο αριστερα.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 16-03-17 στις 23:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κατι που συζηταγα προχτες με το σπυρο(μεταξυ αλλων...
![]() εχω την εντυπωση,οτι τα ψαρια μου βαζουν τσιλιαδορο το βραδι,η φυλανε σκοπια... ![]() ενα ψαρι καθεται στη μεση του ενυδρειου και κοιταζει προς τα πανω στην επιφανεια,ενω ολα τα υπολοιπα καθονται μαζεμενα δεξια κατω απτα ξυλα,και αλλο ενα καθεται λιγο πιο εξω απτα υπολοιπα και κοιταζει εκεινο που καθεται στη μεση. αυτο που δεν εχω καταφερει να εξακριβωσω,ειναι αν καθεται συνεχεια το ιδιο,η αν το κανουν σε βαρδιες. δεν μπορω να σκεφτω αλλο λογο για να το κανουν,εκτος απτην ειδοποιηση της ομαδας. το κανουν μονο οταν σβησουν τα φωτα,αλλα καθε βραδι. οπως ελεγα στο σπυρο,πρεπει να μπει υπερυθρη καμερα και να τα δω το βραδι οταν σβηνουν τα φωτα.... |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο, αν έχεις μια κλασική κάμερα, βάλε τη λειρουργια night shot.....εκτός κι αν εννοείς αυτό. Πάντως αν κάνουν αυτό που φαντάζεσαι, είναι απίστευτο ρε φίλε!
|
|
||||
|
||||
![]()
πανο το εχω δοκιμασει με τη νυχτερινη λειτουργια στη φωτογραφικη,αλλα παραειναι σκοτεινα για να το πιασει.με το ματι φαινεται αχνα,λογω του φωτισμου που υπαρχει απτον υπολοιπο χωρο.
αλλα και αυτο μονο αν κοιτας υπο γωνια.αλλιως ειναι μαυρα ολα. αυτο θαναι,δεν νομιζω πως εχουν αλλο λογο να το κανουν μονο τη νυχτα. αλλιως θα ηταν ολα εξω και θα κοιταζαν.οταν μαζευονται στην ακρη,ενα καθεται εξω και φυλαει σκοπια ![]() και εξω οταν ειναι ολα ενω ειναι σκοτεινα,κολυμπανε. δεν καθονται να κοιτανε πανω. οταν μαζευτουν ολα,τοτε μονο το βλεπω να συμβαινει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ. Ο Αυλωνιτης χώνεψε?
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
ακομα γελαω με τον αυλωνιτη ![]() χωνεψε,τους δινω σοδες τωρα μετα το φαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σκορδα γιωργο!!Παρα πολυ ωραιες φωτο!!Παρα πολυ ωραια ψαρια!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |