|
|
||||
|
||||
![]()
να ρωτησω κατι?η εμφυλιες θα συνηθισουν αν αυξησω την ροη?
δηλαδη εγω οταν ανεβαζω ροη η εμφυλια μου μαζευει δεν ειναι απλωμενη σαν τραχανας που ειναι τωρα μετα απο μια μερα παραδειγμα θα συνηθισει σε ποιο πολυ ρευμα και θα αρχισει να απλωνει παλι? δεν ξερω αν με καταλαβαινετε?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν συνηθίζουν, θα είναι κάπως μαζεμένη συνέχεια , ίσως να κοιταγες για πιό μικρούς κυκλοφόρητες , στην κυκλοφορία δώσε βάση και ας σε ταλαιπωρήσει .
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή να έχεις κ από μένα. Κοίταξε τα θέματα με την αλατότητα κ το Μαγνήσιο που σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω κ έλεξε την ροή σου πάλι. Συνήθως τα reef ενυδρεία χρειάζονται γύρω στο x50-x60 τα λίτρα σου.Θα το δεις στην πράξη σιγά σιγα.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Μιμη!
πως πάμε φιλαράκι,τι νέα έχουμε από το νεοσύστατο μας? |
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα Νικο
περιμενα μερικες μερες για να κανω αλλαγη νερου και να ανεβασω την αλατοτητα που ειπαμε μετα απο χθεσινη αλλαγη νερου οι καινουργιες τιμες ειναι η εξης θερμοκρασια 27βαθμους αλατοτητα 1026 Mg 1380 Ca 450 Kh 8.3 No3 0 No2 0
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά ειναι μετρήσεις Μιμή,εκανες τπτ τελικά με το θεμα της κυκλοφορίας;
|
|
||||
|
||||
![]()
θα μου φερει ενας φιλος μια koralia3200 να βαλω μαζι με την 3000 sun sun
προς το παρον ψαχνω την κυκλοφορια με την 5000λιτρα εβαλα σημερα ενα τουλι,μπομπονιερα μπροστα για να κοβει λιγακι και βλεπω οτι κατι γινεται.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρώτη φορά ενυδρείο και ένας ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | sotiris_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-10-16 11:47 |
πρώτη φορά με αντίστροφη όσμωση!!! | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-07-11 23:58 |
Η πρώτη μου φορά!!!! | Iann_is | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 09-03-08 13:19 |