|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη,δεν θέλω εσωτερικό φίλτρο λόγω του χώρου που πιάνει.Τώρα σκεφτόμουν ότι έπρεπε να πάρω το επόμενο ή το μεθεπόμενο μοντέλο του Aquaclear,αλλά τώρα άμεσα δεν παίζει λόγω χρημάτων.ΣΚέφτομαι να κόψω το σφουγγάρι που έχω στο μισό,και να προσθέσω βιολογικό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη το πειράξεις τώρα, άσε το ετσι.
Αν πας σε εξωτερικό θα σωθείς, να το ξέρεις, είναι η καλυτερότερη λύση
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Πριν λίγο έγιναν ξανά μετρήσεις στο ενυδρείο... NH3/NH4 0 NO2 0 NO3 λιγοτερο από 5. Γυρίζοντας σήμερα στο σπίτι,παρατήρησα στην επιφάνεια του νερού πολυ μικρές λευκές φυσαλίδες(παραθέτω φωτογραφία).Μπορεί κάποιος να μου πεί που οφείλονται?Μπορεί να έχουν δημιουργηθεί λόγω του ότι η επιφάνεια δεν έχει μεγάλη ανατάραξη?Πρέπει να κάνω κάτι γι αυτές,ή δεν είναι κάτι ανησυχητικό? Επίσης,ενώ όλα τα φυτά δείχνουν καλά,το monte carlo μάλλον χαλάει.Τα φύλλα του χάνουν χρώμα και γίνονται διάφανα.Όταν το φύτευα,επειδή το άφησα τελευταίο και είχα κουραστεί πολύ,δεν έσπασα το μπολάκι σε πολλές μικρές συστάδες,το χώρισα σε 5-6 τούφες.Φταίει αυτό,ή απλά δεν είναι καλές οι συνθήκες του ενυδρείου? Επειδή δεν το βλεπω να την γλυτώνει,είναι καλύτερα να το βγάλω για να μην το αφήνω να σαπίζει μέσα? Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Καμμία βοήθεια-γνώμη ρε παιδια?!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για της φυσαλίδες δεν είναι τίποτα,
το πιθανότερο επειδη δεν έχεις καλή ανατάραξη. Για τη monte carlo ίσως το χαμηλό φως ή η έλλειψη CO2
|
|||
|
|||
![]()
Tο monte carlo υπάρχει περίπτωση να πάρει τα πάνω του?Μήπως να το βγάλω τελείως για να μην σαπίζει?
Τάκη,28-29 watt σε 45 λίτρα είναι χαμηλός φωτισμός για το monte? |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα Νίκο,
πολλά παιζουν ρόλο, φως , διοξείδιο , θρεπτικά συστατικά κλπ επίσης και τα φυτα στρεσάρονται , και ειδικά λόγω μεταφύτευσης. εχεις διοξειδιο ; λιπασματα βάζεις ;
|
||||
|
||||
![]()
Το φως ειναι υπεραρκετο για το συγκεκριμενο φυτο.Δωσε χρονο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY φυτεμένο | manos3 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 26-09-16 15:02 |
Το 1ο φυτεμένο μου | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 20-03-12 21:57 |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Το Φυτεμένο μου M&A ! | Than77 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 23-11-10 16:45 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |