|
|
|||
|
|||
![]() Αυτο το ενυδρειο εχω ειναι μικρο το ξερω!! Για αρχη αν μπορειτε να μου πειτε οτι χρειαζομαι για το στησιμο..Απο την αρχη του cycling μεχρι του να βαλω το ψαρι μεσα!δηλαδη τι φυτα τι αμμο κατω φιλτρο , τη συσκευη να ζεστενει το νερο τεστ νερου και αν χρειαζομαι και καποιο αλλο φαρμακο για το νερο η γενικοτερα!Δεν με απασχολουνε τα χρηματα αρκει να ειναι καλης ποιοτητας πανω απο ολα!Απο θεσσαλονικη ειμαι πληροφοριακα |
|
||||
|
||||
![]()
αρχικα πες μας τις διαστασεις (μηκος πλατος υψος) ενυδρειου...
Επειτα θα σε βοηθησουμε με τον εξοπλισμο και με τα υπολοιπα,αρκει να διαβασεις και αυτα που σου εγραψα...
|
|||
|
|||
![]()
το ανεβασα σε εικονα παραπανω!Ουτως η αλλως θα παρω αλλο ενυδρειο δεν θα το κρατησω μεσα σε αυτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
μα η εικονα φιλε μου δεν μου δινει να καταλαβω τα λιτρα του,ουτε τις διαστασεις του...
Αμα παρεις ομως αλλο τοτενες πρεπει να δεις τι λιτρα θα παρεις για να σε βοηθησουμε περαιτερω... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ποσα ειναι ιδανικα για εναν μονομαχο?Αν και σκεφτομουνα να παρω ενα απο αυτα που ειναι χωρισμενα στη μεση να βαλω 2 ψαρια μεσα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασες το λινκ που σου έβαλε στο 4ο ποστ ο kgf12345 ??
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το διάβασα και σήμερα θα διαβάσω και τα υπόλοιπα άρθρα!!Αν λείπει κάτι στείλτε μου έτσι ώστε να είμαι ενημερωμένος πλήρως!!Τώρα όσο για την αγορά ενυδρείου κτλπ υπάρχει κάτι αξιόπιστο στην θεσσαλονίκη αν γνωρίζει κανείς ή κάποια σελίδα για online αγορά?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos μονομαχος sos!!!! | manos_samos | Bettas | 19 | 16-11-10 00:03 |
sos,sos,sos,sos!!!!!!!help για μονομαχο | Leo | Bettas | 10 | 04-09-09 20:58 |