|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ, το τροφοδοτικό που έβαλα πιο πάνω από το eBay δεν θα κάνει την δουλειά που θέλουμε εδώ?
adipl και tolisn για γράψτε τι ακριβώς θα κάνατε εσείς αν είχατε τα συγκεκριμένα πέντε COB LEDs στα χέρια σας. Κάποια links και σχεδιαγραμματα να βάζατε, θα βοηθούσαν πολύ, πιστεύω. Που είστε και οι υπόλοιποι που γνωρίζετε από αυτά, παιδιά? ![]() Πάντα φιλικά, Γιάννης. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα γιανναρε...
Κοιτα απο οσο εχω καταλαβει εγω μιας και εγω εκανα καποια λαθακια και τα υπολογιζα λαθος,επειδη θα τα εβαζα παραλληλα κτλ λογω δουλειας μου και απο αυτα που βλεπω εκει ειχα σκαλωσει με αλλα πραγματα... Εν αγνοια μου,ευτυχως με εβαλε στην σωστη θεση ο κ.τακης...(οπως παντα) Εγω θα παιξω με 3watt κατσε να σου ανεβασω 2 φωτο με το project θα σε βολεψει πιο πολυ... ------------------------- ![]() ![]() δεν ξερω αν σε βολεψει...καπου γραφω και τα συνολικα βολτ οπου εφοσον τα βαλεις σε σειρα αυτα μεταβαλλονται αρα κοιτας ενα τροφοδοτικο με αρκετα βολτ... εγω αγορασα αυτα http://www.ebay.com/itm/361746860903...%3AMEBIDX%3AIT
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 05-03-17 στις 13:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λούκα φίλε μου να είσαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ, άλλα δεν ξέρω αν λειτουργούν όπως τα high power LEDs αυτά που λέω εδώ. Έχουν όντως τον ίδιο τρόπο λειτουργίας? Για τα high power leds έχω διαβάσει και καταλάβει κάποια πράγματα άλλα δεν ξέρω αν είναι το ίδιο για εδώ.
Για αυτά που λέω εδώ τα πήρα δωρεάν και για πειραματισμό κυρίως. Με τα high power LEDs θα ασχοληθώ σίγουρα πιο μετά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφοδοσία CO2 (από μπουκάλα) παραπάνω από ενός ενυδρείου | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 13-04-16 22:34 |
Φωτισμός με leds | άρια | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 13-10-11 00:19 |
LEDS | golf4470 | Φωτισμός | 1 | 20-01-11 01:06 |
ερευνα για leds | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 29-01-10 17:46 |