|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτομαι επιδι της τελευταιες μερες ειχε μαζεψει αλγει το ενυδρειο οτι αυτη η αλγη καπου παει και σημερα που εκανα μετρησης ειδα οτι στα διαμερισματα του SUB εχει μαζευτει λιγη μουργα.
![]() ![]() ![]() λεω να βαλω ενα καλτσακι τετοιο: http://www.ebay.com/itm/4-Water-Filt...item2ecf14b8d5 επηρεαζει καπος το υπολοιπο ενυδρειο εχει καποιο αρνητηκο αποτελεσμα αμα βαλω κατι τετοιο? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι κακό να κάνει βρε Σάκη ; Το μόνο που θα βουλώνει γρήγορα, χρησιμοποιούσα κάτι αντίστοιχο στις αρχές αλλά κάθε 2-3 ημέρες ήθελε καθάρισμα. Και το συγκεκριμένο πολύ ακριβό βρε αδερφέ μου, αξίζει το κόπο ;
Για δοκιμή και να μη πληρώσεις τσάμπα λεφτά άκου τι θα κάνεις, θα πας σε ένα μαγαζί που πουλάει ζάντες αυτοκινήτων (αν πουλιούνται ζάντες αυτή την εποχή), οι ζάντες έρχονται συσκευασμένες με ένα πανί σαν και αυτό που έχουν οι ρόμπες χειρουργείου μιας χρήσεως, κα πες του να σου δώσει αν έχει, τα πετάνε, κόψε και βάλε όσο θες ή ράψε σακουλάκι ή κάλτσα με κλωστή ακρυλική για να αντέχει στο νερό, το συγκεκριμένο ύφασμα αντέχει στο νερό, όσο το χρησιμοποιούσα ποτέ δεν έπαθε τίποτα, πλύνε το καλά στην αρχή μήπως έχει τίποτα λάδια και βρώμες από τα χέρια που το έπιασαν, τίποτε άλλο, αν ήσουνα κοντά θα σου έδινα κανα 2, έχω 5-6 τέτοιους σκούφους (σαν σκουφιά είναι που βάζουν τις ζάντες μέσα για προστασία από γρατζουνιές)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θα του πω να μου στηλει μερικες κουκουλε. αν δεν κανω λαθος ειναι παρομοιε με αυτες που εχουν τα κρανει απο μηχανες! |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς, ίδιες είναι
|
||||
|
||||
![]()
απλα θα εχεις μια μονιμη πηγη νιτρικων και δεν θα ξερεις απο που σου ερχεται ..αργοτερα θα ρωτας γιατι δεν μπορεις να συνεφερεις τα νιτρικα σου αρα απλα δεν..κανενα ειδος υφασματος η οτιδηποτε σφουγγαροειδους σε reef δεν κανει
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 08-03-14 στις 23:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οποτε δεν εχω θεμα τοσο πολι με τα νιτρικα να ειναι στο μηδεν. το θεμα ειναι αμα κανω καθε 7 μερες καθαρισμο στην σακουλα ποσο θα μπορει να επιρεαζει αυτο νιτρικα ? ------------------------- Παράθεση:
αλλα θετικο ειναι αυτο που ειπες πολι καλα θα ειναι το νερο διαυγες! τωρα γιατο θεμα των νιτρικων και η μουργα που μαζευεται στο sub εστια νιτρικων δεν ειναι??? σιγουρα ειναι ωμος και αυτο που λεει ο χαρης για τους οργανισμους! αλλα και παλι υπαρχουν ειδι αρκετη και λογο του μανταριου πεφτουν σιχνα! υπαρχει καποιος που να εχει βαλει κατι τετοιο και να ειναι ευχαριστιμενος? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 09-03-14 στις 08:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορεια για κλοουνακια | Mixmix13 | Reefsafe | 2 | 27-04-13 14:38 |
Απορεια για φιλτρο και γενικα | xristos2002 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 30-04-10 12:04 |
Απορεια για το στρωσιμο.. | malawimbuna | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 30-03-09 13:27 |
καλτσα για sump? | alan boy | Λοιπός εξοπλισμός | 2 | 09-12-08 17:53 |