|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Πρόσφατα είχα πάει σε ένα PetShop, και είχα δεί ένα μικρό θαλασσινό ενυδρείο που είχαν (15-20 Λίτρα). Απο περιέργεια ρώτησα τι χρειάζεται για να κάνεις έστω και αυτό το μικρό ενυδρείο. Και μου είπε, ότι πέρνεις το ενυδρείο (15-20 Λίτρα), βάζεις άμμο, και κανένα μικρό βράχο, προσθέτεις ένα έτοιμο θαλασσινό νερό, και σε 2 μέρες μπορείς να βάλεις ψάρια.. Μάλιστα είχε βάλει και ένα clown fish μέσα. Και ρωτώ. Μπορεί να είναι έτοιμο ένα θαλασσινό ενυδρείο τόσο γρήγορα?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με κουραρισμενο ζωντανο βραχο και ζωντανο αραγονιτη ειναι ετοιμο το ενυδριο αλλα 15-20 λιτρα για ψαρι... Δεν θα ειναι ποτε ετοιμο γιατι απλα δεν γινεται..
|
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτό ρωτάω.. μου φάνηκε παράξενο..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι πως θα τους βγαλει απο μεσα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα τον βγάλει... έναν είχε βάλει.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για πες του να κλείσεις τον ίδιο σ' ένα δωμάτιο 1 Χ 1, να δούμε θα σου πει μετά "μια χαρά είναι"?
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο φίλε μου...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς αυτό θα κάνει... Θα σου πεί, κάποιο λάθος έκανες φίλε μου.. Ακριβώς όπως τα λές φίλε μου.. τουλάχιστον λίγη αξιοπρέπεια... λίγη..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο βωμό του χρήματος, εξαφανίζονται όλα.
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο δίκιο έχεις...
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάρισα.... και θαλασσινό ενυδρείο | jinkostas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 12-06-08 09:34 |
Ερωτήσεις για θαλασσινό ενυδρείο | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 73 | 10-03-08 20:35 |
Αρχάρια στο θαλασσινό ενυδρείο | Katia | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 29-09-05 08:37 |
Θαλασσινό σφουγγάρι σε θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Φίλτρανση | 3 | 17-10-04 12:26 |
Θαλασσινό(!) φυτεμένο ενυδρείο | annivas2000 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-12-03 02:54 |