Θαλασσινό Ενυδρείο σε 2 Μέρες?
Καλησπέρα! Πρόσφατα είχα πάει σε ένα PetShop, και είχα δεί ένα μικρό θαλασσινό ενυδρείο που είχαν (15-20 Λίτρα). Απο περιέργεια ρώτησα τι χρειάζεται για να κάνεις έστω και αυτό το μικρό ενυδρείο. Και μου είπε, ότι πέρνεις το ενυδρείο (15-20 Λίτρα), βάζεις άμμο, και κανένα μικρό βράχο, προσθέτεις ένα έτοιμο θαλασσινό νερό, και σε 2 μέρες μπορείς να βάλεις ψάρια.. Μάλιστα είχε βάλει και ένα clown fish μέσα. Και ρωτώ. Μπορεί να είναι έτοιμο ένα θαλασσινό ενυδρείο τόσο γρήγορα?:confused:
|
Με κουραρισμενο ζωντανο βραχο και ζωντανο αραγονιτη ειναι ετοιμο το ενυδριο αλλα 15-20 λιτρα για ψαρι... Δεν θα ειναι ποτε ετοιμο γιατι απλα δεν γινεται..
|
Για αυτό ρωτάω.. μου φάνηκε παράξενο..:smt120 Και είχε βάλει και clown fish μέσα..
|
Παράθεση:
|
Θα τον βγάλει... έναν είχε βάλει.:) Και τον ρωτάω και του λέω, δεν είναι μικρό για θαλασσινό ενυδρείο? (1), και αυτό το έτοιμο θαλασσινό νερό θαύματα κάνει και βάζεις ψάρια μετά απο 2 μέρες (2). Και μου λέει (1) δεν υπάρχει πρόβλημα μια χαρά είναι για clown fish και (2) μου λέει περιέχει κάποια έτοιμα βακτήρια κτλπ και είναι όλα ΟΚ...:smt120
|
Για πες του να κλείσεις τον ίδιο σ' ένα δωμάτιο 1 Χ 1, να δούμε θα σου πει μετά "μια χαρά είναι"?
|
Έχεις δίκιο φίλε μου...:smt120 Και εμένα μου φάνηκε πολύ παράξενο το όλο θέμα.. για αυτό έκανα το πόστ εδώ... ώστε την επόμενη φορά που θα πάω.. θα του τα πώ τα zw μαντάτα... :smt084
|
Παράθεση:
|
Ακριβώς αυτό θα κάνει... Θα σου πεί, κάποιο λάθος έκανες φίλε μου.. Ακριβώς όπως τα λές φίλε μου.. τουλάχιστον λίγη αξιοπρέπεια... λίγη..:mad:
|
Στο βωμό του χρήματος, εξαφανίζονται όλα.
|
Πόσο δίκιο έχεις...:smt022
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board