|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mετά τις τελευταίες συζητήσεις που έγιναν εδώ προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ τους χομπίστες της Βόρειας Ελλάδας σε μια έκτακτη συνάντηση την Κυριακή 25 Μαϊου στις 12,00 το μεσημέρι στο :
Bennigan’s Grill & Tavern Eμπορικό κέντρο Florida 3 Έναντι ΙΚΕΑ Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής Tηλ.2310 474384 Θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Ελπίζω ότι έχουμε αρκετό χρόνο για να ενημερωθούν όλοι αυτήν την φορά και να υπάρξει συμμετοχή. |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε να δώ ποιοί θα είναι και όπως είπε ο Γιώργος έχετε προθεσμία σχεδον 1 1/2 μήνα .Μόνο ξαναθύμησε το κάποια στιγμή γιατί μεχρι τότε μπορεί νατο ξεχάσουμε κιολας.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
'Οποτε και να γίνει ... δεν ξέρω αν θα μπορώ, όμως θα προσπαθήσω!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ απο την μεριά μου θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να έρθω, και θα είναι και η πρώτη μου φορά.
ΥΓ η κάρτα μέλους θα μου σταλεί ταχυδρομικά ή όχι. Δεν την έχω λάβει ακόμη.... |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς ούτε και εγώ θα μπορέσω να έρθω, όπως συνήθως συμβαίνει σε κάθε μηνιαία συνάντηση, λόγω εργασίας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν η συγκεντρωση δεν αφορα μονο μελη αλλα και χομπιστες..οπως ειπωθηκε στην αρχη θα κοιταξω να ερθω κι εγω...εφοσον θα ξερω νωρις την ημερομηνια....
|
||||
|
||||
![]()
Η Θεσσαλια πιανεται για βορειος Ελλαδα ετσι???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλώς μια διευκρινηση...
Στις 25 Μαιου οι περισσοτεροι απο τους φοιτητες θα εχουν ξεκινησει την εξεταστικη τους... Σαν επακολουθο αυτου να μην ερθουν αρκετα ατομα... Πχ εγώ προσωπικά μάλλον ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νεοκλή μακάρι να βρίσκαμε μια ημερομηνία που να τους βολεύει όλους.
Εξήγησα γιατί δεν γίνεται νωρίτερα. Αργότερα θα αρχίσουν τα μπάνια...οι γάμοι...τα βαφτίσια ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς!! Δεν το ειπα να αλλαξει ειδικα για μενα...
![]() Μακαρι να πανε ολα "καλα"!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ μέσα!!!!!!!!!!!!!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντηση Ιανουαριου 2008 - ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 15-01-08 10:28 |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΒΕ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 54 | 19-12-07 22:37 |
Συνάντηση Κυριακής ΚΒΕ | Παπαδόπουλος Κώστας | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 30-10-07 14:51 |
Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 24-03-07 16:21 |