EKTAKTH ΣYNANTHΣΗ ΚΒΕ
Mετά τις τελευταίες συζητήσεις που έγιναν εδώ προσκαλούμε ΟΛΟΥΣ τους χομπίστες της Βόρειας Ελλάδας σε μια έκτακτη συνάντηση την Κυριακή 25 Μαϊου στις 12,00 το μεσημέρι στο :
Bennigan’s Grill & Tavern Eμπορικό κέντρο Florida 3 Έναντι ΙΚΕΑ Λεωφόρος Γεωργικής Σχολής Tηλ.2310 474384 Θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Ελπίζω ότι έχουμε αρκετό χρόνο για να ενημερωθούν όλοι αυτήν την φορά και να υπάρξει συμμετοχή. |
Άντε να δώ ποιοί θα είναι και όπως είπε ο Γιώργος έχετε προθεσμία σχεδον 1 1/2 μήνα .Μόνο ξαναθύμησε το κάποια στιγμή γιατί μεχρι τότε μπορεί νατο ξεχάσουμε κιολας.:D
|
Η Θεσσαλια πιανεται για βορειος Ελλαδα ετσι???:D
|
Απλώς μια διευκρινηση...
Στις 25 Μαιου οι περισσοτεροι απο τους φοιτητες θα εχουν ξεκινησει την εξεταστικη τους... Σαν επακολουθο αυτου να μην ερθουν αρκετα ατομα... Πχ εγώ προσωπικά μάλλον:roll: το λέω από τώρα δεν θα μπορώ να έρθω σε εκεινες τις ημερομηνιες... |
Νεοκλή μακάρι να βρίσκαμε μια ημερομηνία που να τους βολεύει όλους.
Εξήγησα γιατί δεν γίνεται νωρίτερα. Αργότερα θα αρχίσουν τα μπάνια...οι γάμοι...τα βαφτίσια :D:D:D |
Καλώς!! Δεν το ειπα να αλλαξει ειδικα για μενα...;)
Μακαρι να πανε ολα "καλα"!!!:smt020 |
Και εγώ μέσα!!!!!!!!!!!!!!!
|
και εγω μεσα ειμαι αλλα εχω να αντιπροτινω οτι καλο ειναι να γινει η αρχη απο την συναντηση στις 4Mαιου που ειναι προγραματισμενη
|
Παράθεση:
|
'Οποτε και να γίνει ... δεν ξέρω αν θα μπορώ, όμως θα προσπαθήσω!!!
|
Εγώ απο την μεριά μου θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να έρθω, και θα είναι και η πρώτη μου φορά.
ΥΓ η κάρτα μέλους θα μου σταλεί ταχυδρομικά ή όχι. Δεν την έχω λάβει ακόμη.... |
Δυστυχώς ούτε και εγώ θα μπορέσω να έρθω, όπως συνήθως συμβαίνει σε κάθε μηνιαία συνάντηση, λόγω εργασίας :( , εκτός και αν μου κάτσει ρεπό.
|
αν η συγκεντρωση δεν αφορα μονο μελη αλλα και χομπιστες..οπως ειπωθηκε στην αρχη θα κοιταξω να ερθω κι εγω...εφοσον θα ξερω νωρις την ημερομηνια....
|
Νομίζω ότι αναφέρεται ξεκάθαρα
|
Μεσα και γω +1
|
YΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
|
Στην συνάντηση έχω προγραμματίσει να παραβρεθώ κι εγώ και ελπίζω σε μια πραγματικά εποικοδομητική συζήτηση! :p
|
Εσυ δεν εγινες μονο Διεθνης αλλα και Πανελληνια!
CU! |
Δυστυχώς ρε γ...το μου έτυχε γάμος και δεν μπορώ να απουσιάσω ,συγνώμη παιδιά θα τα πούμε στην κανονική συγκέντρωση.:confused:
|
Παιδιά εγώ μπορώ να έρθω?Η πρέπει να είμαι μέλος κάπου γιατί πιο πάνω διάβασα κάτι για κάρτα!
|
Μπορείς να έρθεις αν και αυτή η συνάντηση θα επικεντρωθεί σε οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα.
|
Θα ερθω και εγω μαλλον
|
εγω μαλλον ..........μπορει και να ερθω....χαχαχαχχαχα:) η παρουσια ολων ειναι απαραιτητη :)
|
Γινεται να γραφτουν τα βασικα θεματα τα οποια θα συζητηθουν στην συνάντηση ετσι ωστε και να τα ξαναθυμηθουμε και να τα μαθουν οσοι δεν τα γνωριζουν?
και αν γινεται να επικεντρωθουμε σε λιγα θεματα γιατι οπως ξερετε οι συναντησεις κρατανε 2-3 ωρες ,οποτε να προλαβουμε τουλαχιστον να βγαλουμε και καποια συμπερασματα. |
Και εγω μεσα ειμαι.
Ας ελπισουμε να βγει κατι καλο απο αυτη τη συζητηση ... |
Tα θέματα που θα συζητηθούν είναι :
Ενημέρωση των μελών για την πορεία του συλλόγου Ενημέρωση για το περιοδικό Συζήτηση για προωθητικές ενέργειες Επόμενες εκδηλώσεις Επαφές με καταστήματα Αλλαγή χώρου συναντήσεων του ΚΒΕ Μπορείτε και εσείς να προσθέσετε και άλλα θέματα. |
Θα ειμαι κι εγω εκει να παρακαλουθησω τη συζητηση. Τα θεματα ειναι κατ αρχην ενδιαφεροντα.
|
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
|
Θα προσπαθήσω να ερθω και εγώ! :p
|
πως πήγε η συνάντηση?
τι συμπεράσματα βγήκαν? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board