|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ΣΚ πήγα camping και σηκώθηκα λίγο νωρίς (6.30) για να ικανοποιήσω και το δεύτερο μου hobby που είναι η φωτογραφεία …
Τελικά τα συνδύασα … ![]() Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από την στεριά φυσικά … Μπορείτε να δείτε μερικές υπέροχες κλασικότατες μεσογειακές ανεμώνες … Μακροάλγες … Και μικρά ψαράκια με φόντο μια γαριδούλα για τους παρατηρητικούς … Όποιος κάνει μεσογειακό ας το πεί … έχει πολύ πράγμα το μέρος … Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 13-05-07 στις 22:02 |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίες φωτογραφίες....
Πράγματι έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα ένα Μεσογειακό....
|
||||
|
||||
![]()
Ζημια εχω παθει απο τοτε που ασχοληθηκα με τα ενυδρεια.Παω θαλασσα και οτι βλεπω το φανταζομαι μεσα σε ενυδρειο!!!Η 3 και η 4 φωτο ανεμωνη δειχνει?Ειναι αυτο το απαισιο πραγμα που αν το ακουμπησεις σε πιανει μια απαισια φαγουρα?Αν ναι το μισω!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλές φωτογραφίες!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικοτερα, αγγιγμα ανεμωνης αλλα και γενικοτερα κοραλιων ΜΟΝΟ με γαντια. Και καθολου αγγιγμα ακομα καλυτερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτά για αρχή.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να πω και εγώ ότι τις συγκεκριμένες ανεμώνες τις συνάντησα μονό σε τόπους που το νερό είναι σχετικά βρόμικο (έξω από ιχθυοτροφείο).Δεν ξέρω αν αυτό ισχύ η αν ήταν τυχαίο. Έχω δει φίλο μου που άγγιξε ανεμώνη κοκκίνισε το χέρι του μέχρι τον Αγκόνα και είχε τρομερή φαγούρα. Εμένα δεν με πειράζει να αγγίξω ανεμώνη. Τελικά είναι θέμα οργανισμού. Ευχαριστώ Γιάννος Σάββα |
|
||||
|
||||
![]()
άντε ντε ... βάλτο μπροστά να το δούμε και εμείς να ζηλέψουμε ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω περημενω ενυδρειακη 60λιτρο
μου το εχουν ταξει για αυτο και θα το φτιαξω τωρα μεσα στο καλοκαιρι ,.,,,,,,,......... που εισαιουν μπας και οταν το φτιαξω παω να μαεζεψω οργανισμους βεβαια επειδη βλεπω πολες εικονες απο reef καπου χανω τη λαμπα αλλα κρατιεμαι ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κρατήσου γιατί τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά....
![]() Γιατί νομίζεις οτι το καθυστερώ τόοοοοσο πολύ? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
και που πεφτει το μερος που πηγες?
αυτο 8α πει 8αλασσια ομορφια |
|
||||
|
||||
![]()
ισθμια ... ουτε 50 λεπτά απο αθήνα !
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλες οι ανεμωνες αλλα την παρασταση στο μεσογειακο την κλεβουν οι σπειρογραφοι
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφες φωτογραφίες !!!
αλλα μια ερώτηση : σπειρογραφοι=feather dusters ;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αυτοι ειναι
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχισε η κάτω βόλτα?? | tsikis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 22-04-07 10:16 |
¶μμος από παραλία | nickall13 | Malawi | 7 | 08-10-05 08:05 |
πάμε βόλτα??? | Apostolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 29-03-05 22:08 |