|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολίβια έβαλες φίλτρο στη καραντίνα ;
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν την έβγαλα τελικά τη μπουμπού, από το πρωί που παρακολουθώ το ενυδρείο είναι όλα κομπλέ, ούτε ξανακάθεται μόνη της ούτε τίποτα
Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
ωραία
|
||||
|
||||
![]()
Συνολικά 130, καθαρά δεν ξέρω πόσα έχω
|
||||
|
||||
![]()
Μέτρα τον χώρο που καταλαμβάνει το νερό... διακοσμητικά ΔΕΝ έχεις οπότε... καθαρά θα είναι τα λίτρα.
Νερό βρύσης υποθέτω χρησιμοποιείς... το έχεις μετρήσει σε PH, GH, KH ; Έριξες 30 σταγόνες... νομίζω έπρεπε να είναι 38 σύμφωνα με τις οδηγίες (για 130 λίτρα). ![]() Το eSHa 2000 είναι ελαφρύ φάρμακο... ΔΕΝ ξέρω κατά πόσο... μπορεί να κάνει "δουλειά". Όπως και να έχει... εγώ βλέπω να υπάρχει επούλωση... ήδη.- |
|
||||
|
||||
![]()
Νερό από μια πηγή που έχουμε στο χωριό, της βρύσης είναι ακατάλληλο. Από μετρήσεις έχω μόνο τα κλασσικά, αμμωνία νιτρώδη κ νιτρικά. Να προσθέσω κ άλλες σταγόνες;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μέτρησες για να βγάλεις... τα λίτρα σου; |
|
||||
|
||||
![]()
Χρυσόψαρα είναι βρε Νίκο, δεν έχουν ανάγκη, δεν χρειάζεται PH GH & KH
|
||||
|
||||
![]()
Ζουν τα χρυσόψαρα... σε ΡΗ 6,5 ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρεις στην Ελλάδα να υπάρχει νερό με PH κάτω από 7 ;
Ακόμα και η Φλώρινα, που είναι γνωστό πως έχει μαλακό νερό ,το PH κοντά στο 7 είναι
|
||||
|
||||
![]()
Μακαρι να βγαζει 6.5 , να μετακομισουμε κι εμεις στην Ολιβια
![]() Νικο ξερεις οτι αυτο ειναι δυσκολο... Παρολαυτα ,καλο ειναι να ξερεις τι σκληροτητες και ph εχει το νερο σου... Παντως με ph απο 7 μεχρι 8.5 , τα χρυσοψαρα δεν εχουν κανενα προβλημα. Εμενα αλλα με απασχολουν στο νερο της πηγης.. Μπαινει χλωριο στο νερο; νιτρικα εχεις μετρησει; |
|
||||
|
||||
![]()
Κλ
![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Έχω τροφές για χρυσόψαρα, απλά ήθελα και hikari γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα.. Το σκέφτηκα κ αυτό, να τις κρατήσω, αλλά θα τις τρώνε; θα ανοίξω το πρωί τη μία να δοκιμάσω
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
μωρε θα τις ξετιναξουν!!!ασε που ειναι φανταστικη τροφη απο ποιοτητα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως θα τις τσακίσουν
Το θέμα είναι άλλο, πως οι Χικαρι είναι ποιοτικές αλλά και σε σωστές αναλογίες για το κάθε είδος ψαριού, δηλαδή οι συγκεκριμένες μπορεί να έχουν πιο πολύ πρωτείνη, για αυτό θα τις δίνεις συμπληρωματικά
|
||||
|
||||
![]()
Τπτ δεν θα παθουν και θα τις τσακισουν , αυτο ειναι σιγουρο.
Το θεμα ειναι οτι παρηγγειλες αλλες και αλλες ηρθαν , και το καταστημα οφειλει να διορθωσει το λαθος του. Επισης , θα κρατησεις ποιοτικες/ακριβες τροφες απλα ως συμπληρωματικες με 1-2 ταισματα την εβδομαδα ,ενω θα μπορουσαν να ειναι κυριες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Καζανοβας έχει γίνει πολύ πειραχτήρι, εκτός ότι κυνηγάει συνέχεια τα κορίτσια, τις τελευταίες δυό τρεις μέρες σκαβει σαν τρελός το βυθό κ ξεριζώνει τα φυτά. Ήταν που ήταν χάλια τα φυτάκια μου, τα ξέκανε τελείως. Τα έφτιαξα πάλι, για να δούμε, θα επιβιώσουν;
Τις τροφές τελικά τις κράτησα, ευτυχώς τους αρέσουν. Το θέμα με τις ουρές παραμένει, παλεύουν να ξαναβγούν. Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, το ένα ψάρι μαύρισε. Στο κεφάλι,στο σώμα, έχει μαυρίλες, λες και έχει φάει ξύλο..
Η μόνη αλλαγή τις τελευταίες μέρες είναι που έβαλα ένα ξύλο (μούλιαζε σε κουβά περίπου δύο μήνες,άλλαζα το νερό κάθε 2-3 μέρες) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλέ Ολίβια... ΜΗΝ βγάζεις το ψάρι για "ψύλλου πήδημα" από το ενυδρείο... χρωματικό σχέδιο αλλάζει το ζωντανό (ΑΝ καταλαβαίνω σωστά).-
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα είναι πιο μαύρο ακόμα, σαν μουτζουρωμένο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ διακρίνω (ΑΝ βλέπω καλά) λεπτές μαύρες γραμμές στο πάνω πτερύγιο... γι' αυτό υποψιάζομαι αλλαγή χρωματικού σχεδίου.-
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που ρωτήσεις και σου ειπαν τόσο ακριβά? Συνήθως μια καλη Α / Ο για το σπίτι στοιχιζει περιπου 200_250€. Θέλεις κάτι ειδικό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολίβια τα πιο ακριβά συνήθως δεν ξεπερνουν τα 500 Ευρώ
όπως αυτό http://waterwaves.gr/index.php?dispa...oduct_id=30296 και αυτό που έχει και δοχείο φτάνει τα 200 Ευρώ http://waterwaves.gr/index.php?dispa...oduct_id=30207 πάρε ένα τηλέφωνο στα παιδιά της waterwaves και θα σου πουν ακριβώς τι θα χρειαστείς και πόσο κάνει
|
||||
|
||||
![]()
Μιλα με waterwaves...
Με 1300 ,κανω εγκατασταση για να παιρνω νερο απο αλλο δημο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν είναι κάτι που σχεδιάζω να πάρω άμεσα.. σε μια έκθεση ήμουν (στην Τεγέα Τρίπολης) τον δεκαπενταύγουστο, και ήταν ένας συμπαθητικός κυριούλης με φίλτρα βρύσες κλπ.. είδα κάτι που έμοιαζε με τις α/ο που έχω δει σε φωτό που βάζετε κ εσείς.. κ έτσι ρώτησα,και αφού μου είπε πως "η ενημέρωση είναι δωρεάν" έκατσα και συζήτησα.. μου είπε αυτό το πράγμα: αρχικό κόστος 1300 ευρώ κ μετά 200 ευρώ το χρόνο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λαθος στα πε...
![]() Δεν ξερω τι εξοπλισμο προτηνε ...αλλα σιγουρα κανεις την δουλεια σου με πολυ λιγοτερα χρηματα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στα Χανιά έτυχε δίπλα από το σπίτι του φίλου μου να υπάρχει κατάστημα που είχε και Α.Ο. (!?!?)... με τις τιμές που μου είπε αν τις άκουγε κάποιος που ΔΕΝ γνωρίζει το αντικείμενο, θα πάθαινε εγκεφαλικό.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά θα τρελαθώ, νομίζω πως βλέπω δύο μικροσκοπικά ψαράκια στο ενυδρείο!
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τα δέχθηκες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κ σήμερα το πρωί άλλα δύο
![]() Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Άνοιξα το φίλτρο, γίνεται χαμός Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
~Ντεν έχω κιχλίντες καρντιά μου~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 19-08-16 στις 11:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|