|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Άρχισα να κάνω σκέψεις για το πρώτο μου αφρικάνικο το ενυδρείο είναι 135χ45χ45
θα μπορούσα να βάλω Aulonocara μου αρέσουν τα χρώματα που έχουν. Αφρικανοί περιμένω την άποψή σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορούσες αλλά παρόλο που έχεις καλό μήκος ενυδρείου, θα έχεις μικρό αριθμό ψαριών λόγω λίτρων. Επίσης χρώμα έχουν μόνο τα αρσενικά Aulonocara.
![]() Εγώ θα σου πρότεινα mbuna. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω αντίρρηση πόσα μπορώ να βάλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε τι δεν έχεις αντίρρηση?
(χωρίς αντιρρήσεις πως θα κάνουμε συζήτηση? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τώρα έχω φυτεμένο με ξιφοφόρους. |
|
||||
|
||||
![]()
Από χρώμα άλλο τίποτα τα mbuna
![]() Μια δωδεκάδα ψάρια από 1-3 είδη πιστεύω ότι θα είναι καλά. Δες εδώ κάποιο που σ' αρέσει ιδιαίτερα και θα βρούμε τους κατάλληλους συγκάτοικους http://www.cichlid-forum.com/profile...gory.php?cat=2 |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε φίλε! Να σου ζήσουν! Είδες η μικρή!
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Τα μικρά απολαμβάνουν την τριμμένη σπιρουλίνα μαζί με τα μεγάλα.https://www.youtube.com/watch?v=936-1G2sYcI
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάνουν σαν τρελά για την σπιρουλίνα στο τζάμι.https://www.youtube.com/watch?v=-E7DmZ-0qFM
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα μικρά μεγαλώνουν και έβαλα άλλο ένα φίλτρο Fluval 206 για να ενισχύσω την κυκλοφορία και την βιολογία του ενυδρείου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά..........καλά έκανες και το έβαλες!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου είναι φανταστικά! Να σου ζήσουν! Μου αρέσει και η πρασινάδα που έχεις αν και έχουμε κατηγορηθεί από αρκετούς ότι δεν ταιριάζει στα ενυδρεία με malawi!!!Οι anubias που έχεις είναι στην ίδια κατάσταση με τις δικές μου, δεν στεριωνει φύλλο!!!Τις τρώνε συνέχεια και αν πάει να σκάσει καινούριο γίνεται μαρουλοσαλατα!
Τελικά τι είδη και πόσα έχεις μέσα; Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιο έγκυος δε γίνετε.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό να τα φτύσει !!!
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφέ άλγη σε αφρικάνικο. | Λάμπρος.Τ | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 57 | 17-04-16 00:20 |
Επιλογή φωτισμού σε Αφρικάνικο | Undertaker | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 27-08-14 20:04 |
Kuhli loach σε αφρικάνικο;; | \/ag | Tanganyika | 9 | 07-03-11 10:59 |
Συμβουλές για νέο αφρικάνικο!! | tsoum | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 38 | 29-11-10 01:29 |
200 λιτρα αφρικάνικο | agnos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 01-03-10 05:19 |