|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο αρκετες μερες που σχεδιαζαμε το ολο project σημερα κολησα τα τζαμια του ενυδρειου. Ο τυπος του ενυδρειου θα ειναι Paludarium γι'αυτο εχει και τετοιες διαστασεις. Το μονο προβλημα ειναι το πως θα καθαριστει για να μπουν οι κοντρες με τετοιο υψος
![]() ![]() Υλικα: 1κομματι 110x60 10mm βαση 2κομματια 110x70 8mm πλατη-οψη 2κομματια 60x70 8mm πλαϊνα 1-2 σιλικονες ενυδρειου 1 πιστολι σιλικονης Οινοπνευμα και βαμβακι για καθαρισμα των ακμων 1ια χαρτοταινια για το τυλιγμα 1 κοπιδι 1 ξυστρα τα τζαμια: ![]() ![]() ![]() ....οι θεατες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...υλικα ![]() ...η βαση ![]() ...τα πλαϊνα ![]() ![]() ...πλατη/οψη ![]() ...τοποθετηση σιλικονης ![]() ...εξελιξη ![]() .... ![]() ...ετοιμο! ![]() ...το "team" , δεν φιανετε ο πατερας και η μητερα μου(ντρεπονται ![]() ![]() ...συνεχιζεται!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εσυ εκανες την αρχη.... θελω να φτιαξω και εγω ενα περιπου σε αυτες τις διαστασεις.. τα τζαμια ποσο σου στοιχησανε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και να σε ρωτησω κατι ηλια,,,στον πατο του ενυδρειου για γυρω γυρω τι θα βαλεις..?? δεν ξερω αν με πιανεις.....εννοω αν θα βαλεις καποιο πλαστικο ή ξυλο απο κατω για να το συγκρατει..... κατι σαν κι αυτο εδω...-->http://www.advancedaquarist.com/2005...variant/medium
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- τα τζαμια λιγο ακριβα δεν ειναι..?? ή ειναι ιδεα μου....
i love my fish..! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apolonistis : 19-07-09 στις 17:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Ηλία...είσαι φωτεινό παράδειγμα για όλα τα παιδιά της ηλικίας σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους και παλι...
Συγνωμη αλλα απο την σιγκοληση των κοντρων εχω μονο μια φοτο γιατι απλος δεν προλαβα αλλες ![]() ...Οι κοντρες μπηκαν σταυρωτα στο κατω μερος μονο λογο του οτι το ενυδρειο θα ειναι ανοιχτο απο πανω και θα εχει κρεμαστο φωτιστικο και δεν θα ειναι ομορφο να εχει και επανω. Αμα μελλοντικα γεμισει ολο, θα μπουν και πανω κοντρες. Στο πισω μερος θα μπουν γωνιες(σιδερενιες) για στεγανοποιηση. φοτο... ![]() Καινουριες φοτο στο γεμισμα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση...για να κολλησουμε τισ κοντρες βαζουμε σιλικονη σε ολη την επιφανεια που καλυπτει το καθε κομματι ή μονο περιμετρικα?
![]() Υ.Γ τι τερας ενυδρειο ειναι αυτο?μπραβο!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...οι μικρες οι κοντρες δε μου αρεσαν ετσι πως πατησαν επανω στις μεγαλες...αφηνουν κενο απο κατω τους και δε νομιζω οτι προσφερουν στο "δεσιμο" του ενυδρειου τοσο-οσο αν εφαρμοζαν αναμεσα στις μεγαλες και πατουσαν πανω στον πατο...
-Γνωμη μου αν μπορουν να βγουνε τωρα βγαλτες κοψτες στην σωστη διασταση και ξανακολα τες... ![]() καλα το πας...για την ακριβεια "σκιζεις"
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο και απο μενα!!! συνεχισε να μας ενημερωνεις....
ειμαι πολυ περιεργος να δω την εξελιξη του paludarium.... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή βράχου ?? πως ??? | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-09 00:19 |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Κατασκευή 25lt? | DimmyF | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-06-05 01:31 |