|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εννοεις οτι πρεπει να φυγεις;
για ποσες μερες;
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα την τροφη θα την χρησιμοποιησω μονο μια φορα για το σκ. Αλλα θα ειναι τροφη τριημερου γιστι για τις υπολοιοες μερες βρεθηξε ατομο να ταίζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα βάλεις τίποτα,
για 3 ημέρες δεν θα πάθουν τίποτα, ακόμα και 1 εβδομάδα να μείνουν νηστικά ή και 10 ημέρες αντέχουν.
|
||||
|
||||
![]()
*Και τα μικρά; Είμαι λίγο επιφυλακτικός γιατί το είχαμε προαναφέρει κι όλας είναι (λίγο) μικροκαμωμένα... Θα ανεβάσω φωτο όταν ανάψουν τα φώτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο μικρά εννοείς ;
Κάτω από 1 έτους ;
|
||||
|
||||
![]()
Κάτω ενός έτους 10 μηνών
|
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι, αυτά δεν θα αντέξουν εβδομάδα,
ή καλύτερα θα ταλαιπωρηθούν, για 3 ημέρες όμως δεν θα πάθουν τίποτα
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα, ευχαριστώ πολυ ,το άτομο που θα τα ταιζει θα το κάνει μια φορά πολύ νωρίς το πρωί και δεύτερη κατά τις 2:30 το μεσημέρι εγώ δεν πιστεύω ότι πειράζει αλλά θέλω σε παρακαλω αν μπορείς να μου πεις την γνώμη σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι και έτσι
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
10 μηνων δεν παθαινουν τιποτα για 3 μερες οτι ειδος ψαριου και να ειναι.
Ταισε απλα πιο πλουσια για μερικες μερες πριν φυγεις.
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει θα πω και στο φίλο που θα τα φροντίζει να ταιζεις πιο πλούσια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Την εξατμιση να προσεξεις, να μη βγει κανενα φιλτρο εκτος νερου και καει.
Σταδιακη μειωση φωτοπεριοδου (οπως και σταδιακη επαναφορα της μετα την επιστροφη). Αυτα θελουν προσοχη σε ολιγοημερες διακοπες
|
||||
|
||||
![]()
Ναι του τα είπα όλα, σε ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Επανελχομαι μετά από μερικούς μήνες και παραθέτω ένα update του μεγάλου ενυδρείου... Δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές εκτός από την αλλαγή φόντου ,το μέγεθος των ψαριών και τα φυτά που μου έφαγαν
![]() Φωτογραφίες: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αθόρυβο φίλτρο για ενυδρείο 240 λίτρα με χρυσόψαρα | tolisn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 39 | 12-07-16 20:33 |
Παρουσίαση κοινωνικού μου 110 λίτρα | kosmas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 48 | 17-02-16 09:07 |
270 Λίτρα Χρυσόψαρα | Lth1 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 37 | 21-09-15 09:47 |
Παρουσίαση 340 λίτρα Monsterfish | GiorgosOscar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 13-04-14 10:57 |
Χρυσόψαρα σε 300 λίτρα λιμνούλα | Μαρκος-Φαρκωνας | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 21-08-10 23:36 |