|
|||
|
|||
Εφτασε η ωρα που εκανα κ γω τη πατεντα μου
4 konig 92mm τα 3 φυσανε μεσα το 1 εξω Ομως μου κατεβαζει 0,3 σε 12-15 λεπτα ειναι πολυς ο χρονος; |
|
||||
|
||||
Καλό είναι , ίσως και πολύ , αλλά δεν είναι και τόσο κακό αυτό, πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου ;
Επίσης αν νομίζεις πως είναι γρήγορα και έχεις ρυθμιζόμενο μετασχηματιστή, βάλε τον στα 9 volt
|
|||
|
|||
230 ειναι εγω νομιζα πως καθυστερει πολυ να κατεβασει
Εχω διαβασει να κατεβαινουν 0,3 σε μονο 4 λεπτα.. |
|
||||
|
||||
οχι βρε, έτσι θα κατέβαζε 1 βαθμό σε 15 λεπτα, απαγορευτικά γρηγορο
|
|||
|
|||
Ωχ.. Εχω ανοιξει κ 5η τρυπα αλλα μ χαλασε το ανεμιστηρακι
Αναγκαστικα θα το βαλω γτ δε φαινεται ωραια λες να μου κατεβαζει πολυ γρηγορα μετα; |
|
||||
|
||||
αν έχεις ρυθμιζόμενο μετασχηματιστή βαλε τον στα 9volt να κατεβαζει πιο αργα, σίγουρα θα κατεβάζει πιο γρήγορα
|
|||
|
|||
Δεν ειναι ρυθμιζομενος αν δω οτι εχω προβλημα θα το γυρισω να φυσαει εξω η απλα δε θα το βαλω σε λειτουργια
|
|
||||
|
||||
και αυτό γίνεται
|
|||
|
|||
Οκ δοκιμαζω αυριο κ μιλαμε παλι ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
Μπηκε κ το αλλο ανεμιστηρακι οι διαφορες τους
Ειναι 2-3 λεπτα στην ουσια μου φαινεται πως ξεκουραζει Τα υπολοιπα πιστευω ειμαι σε καλο δρομο.. Περιμενω να δω τι θα γινει οταν εξω γραψει Το κοντερ 40 βαθμους.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψυξη | karterhs | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 24-06-12 01:14 |
ψυξη | xploder | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 09-06-11 01:16 |
ψυξη | VLASIS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 21-04-10 22:23 |
μετακομηση απο cayman 80 σε cayman 110 | Τσιακιτζης Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-01-09 14:30 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |