|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() θα έδινες 1 μέρα για να μην βγάλει τοξικά η για να ενισχυθεί η ελαστικότητά της? όντως πλαστικό δεν κολάει 100% η σιλικόνη.. και η τρύπα είναι πολύ μικρότερη απ τον κυκλοφορητή.. παιδεύομαι για να καταφέρω να μπει (ακούστηκε κάπως αυτό ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και για τα 2.
Αν γινει (λιγο) πιο μικρη η τρυπα στο μπιμπερο και μπει σφηνωτα δεν χρειαζεσαι την σιλικονη, συγκρατειται μηχανικα μια χαρα. Εγω σε καποιο που μου ειχε ανοιξει, εβαλα θερμοκολλα και δεν ξαναεφυγε. Και ειναι ετοιμο σε 10 λεπτα.
|
||||
|
||||
![]()
μπαίνει η θερμοκόλλα στο νερό χωρίς πρόβλημα?
συγκρατείτε μια χαρά ο κυκλοφορητής.. αλλά χάνει co2 αρκετό από εκεί.. για μπάλωμα την έβαλα την σιλικόνη |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν εξω απο την πλαστικη σωληνα του κυκλοφορητη, βαλεις λαστιχο και το προσαρμοσεις ολο μαζι σφηνωτα, το λαστιχο δεν αφηνει κενα, και δεν χανει co2 ουτε νερο.
|
||||
|
||||
![]()
με λάστιχο το έχω :P
μην επιμένεις, είμαι καταστροφέας.. ![]() ![]() σε επόμενες πατέντες μου θα δοκιμάσω την θερμόκολλα για να την τεστάρω κ όλας ------------------------- πήγε 10 και ακόμα έχει μυρωδιά ξυδιού η σιλικόνη.. πφφ εις αύριο τα σπουδαία.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KenJiNx : 03-06-12 στις 21:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έτοιμο το προσωρινό diffuser μέχρι να έρθει το atomizer το καλό..
Δε μ' άρεσε να πω την αλήθεια... δεν φαίνεται καμία φουσκάλα σε κανένα φυτό.. ίσως γιατί κάνει την τέλεια διάχυση? έχω βάλει μάλλον αρκετό σφουγγάρι και στουμπώνει.. Δείτε φωτό και βίντεο http://youtu.be/JerW3Px38qY |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παίδες μου ήρθε αυτό:
http://www.ebay.ca/itm/UP-Aquarium-C...item256317b36d Αλλά δε βλέπω προκοπή... το έβαλα αλλά δε βγάζει καθόλου φυσαλίδες.. κοντεύει να σκάσει το λαστιχάκι και το βγάζω γρήγορα.. τι παίζει? με όλη μου την δύναμη φυσάω μέσα αλλά πάλι δε κάνει τίποτα.. μήπως είναι ελαττωματικό ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 diffuser | mimikos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 07-04-11 14:14 |
Diffuser CO2 | nikosn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 11-12-10 12:03 |
Diffuser CO2 sun sun | kostaskich | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-11-10 21:46 |
DIY diffuser | prospathw | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 28-01-10 15:36 |
CO2 diffuser | George-A | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 06-10-03 00:17 |