|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα...σημερα το απογευματακι που εκανα αλλαγη νερου στο ενυδρειο
οταν το γεμισα,παρατηρησα σε 1 ωρα περιπου το ενα oscar μου ειχε κολιμενο στον ποπο του μια ασπρη κουρ@διτσα... εντομεταξι στην επιλογη του ψαριου στο πετ σοπ ετυχε να ειναι μαζι μου ο raven πριν καμποσο καιρο,και στο ενυδρειο που ηταν τα oscar ειχε ενα ψαρακι που ειχε το ιδιο ακριβος θεμα στον ποπο... τα δικα μου ψαρια τα εχω 2 εβδομαδες περιπου και χε...αν σε φυσιολογικο χρωμα μεχρι σημερα...τι εχει το ψαρακι μου???????? ![]() ------------------------- sos μαγγες ο ψαρης κινειτε περιεργα...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefanos samos : 27-02-11 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου πες καθε ποτε ταιζεις ποσοτητα και τι ακριβως ταιζεις!!!
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως σημαίνει δυσκοιλιότητα... Προσπάθησε να δώσεις για λίγο καιρό φυτικές τροφές και αποφλιωμένο, βρασμένο αρακα, κομμενο σε κομματάκια. (αν ειναι μικρό το ψάρι κ δεν μπορεί να το φάει ολόκληρο...)
|
|||
|
|||
![]()
Το ψαρι τρωει κανονικα; τι τροφες το ταιζεις; Συμπεριφορα , αλλαγη χρωματος κλπ..
Καλυτερα να συμπληρωσεις την φορμα για τις ασθενειες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14298 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
cichlid&arowana της tropical,cichlid carnivore της tropical.) ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
η συμπεριφορα του δεν ειναι τοσο νευρικη οσο του αλου.ειναι ποιο αργος... εχει ακριβος το ιδιο προβλημα με εκεινο το oscarακι που ειχαμε δει στο πετ.... ασπρο κολιμενο κακακι στον ποπο,αλλα εμενα δεν ειναι μεσα η κοιλια του.... εμενα ειναι τουμπανο οι κοιλιες σχεδον συνεχεια.... ![]()
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefanos samos : 28-02-11 στις 12:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε όλα τα ψάρια κάνει!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είναι σαν να λέμε καθαρτικό. Με την ανάλογη προετοιμασία πάντα, όπως σου παν τα παιδιά. Βράσιμο, ξεφλούδισμα, και τάισμα σε μικρά κομματάκια να μπορούν να το φάνε!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ασπρα στιγματα | drypes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-11-09 07:56 |
ασπρα πλαναρια | moros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-09-08 15:48 |
Ασπρα στιγματα | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-10-07 17:01 |
ασπρα ζωηφια | Πανικος Σωτηριου | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 20-03-06 16:12 |
Ασπρα στιγματα και ICK | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 04-11-04 02:35 |