|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Προσφατα, αρχισα να ασχολουμαι λιγο παραπανω με το PS5 και περαν απο τις κλασσικες λειτουργιες, προσπαθω να μαθω και πειραματιζομαι με πιο πολυπλοκες δημιουργιες με την χρηση των layers.
Ειναι αχανες προγραμμα !!! Χτες μου εσπασε τα νευρα γιατι ηθελα να μαθω πως γινεται παρουσιαση ενυδρειου με πλαισιο, οπως αυτα της CAU Tελικα τα καταφερα με την χρηση 3 layers και σαν πρωτο αποτελεσμα δεν ειναι τελειο μεν αλλα εγω ειμαι περηφανος γιατι το βρηκα μονος μου -αν και μου πηρε 4 ωρες να το φτιαξω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο Αλεξανδρε!
Λεω να ξεκινησουμε ενα θεμα με τιπς για photoshop και να γραφει οποιος θελει ο,τι ξερει!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ΠΧ.. με τις αγκυλες [ ] αυξανεις η μειωνεις το μεγεθος της βουρτσας και παλι με τις [ ] και πατημενο το shift αυξομειωνεις την σκληροτητα-απαλοτητα της πινελιας. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία προσπάθεια, όντως το Photoshop είναι αχανές πρόγραμμα, είχα φίλο γραφίστα που το είχε σπουδάσει και πάλι δεν ήξερε όλες τις δυνατότητές του όπως έλεγε. Οι δικές σου φωτογραφίες πάντως είναι πολύ ωραίες και χωρίς Photoshop
![]() ¶ντε, έλα καμιά μέρα για καφέ με τον Αντώνη να τραβήξεις και το δικό μου paludarium να κάνω παρουσίαση ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το photοshop απλα ΔΕΝ μαθαινεται!Οποτε ερχετε η στιγμη που θα πεις *οκ τωρα το κατεχω* παντα καποια καινουρια επιλογη ανακαλυπτεις.Ο καλυτερος τροπος να ξεκινησεις να το δουλευεις *δυνατα* ειναι να εχεις φιλο γραφιστα να σου δειξει τα βασικα..(και αυτος απο καποιον αλλο τα ειχε μαθει θα σου πει αν τον ρωτησεις)
![]() Απο κει και περα θελει μπλοκ σημειωσεων να θυμασαι ΤΙ και ΠΩΣ το εκανες.... ![]() (μου χει τυχει να δημιουργησω μετα απο αρκετες ωρες δοκιμων ενα αποτελεσμα σε μια φωτο και στο τελος δεν θυμηθηκα ποτε πως το κανα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει δεν θελω να γινω expert στο photoshop αλλα αμα γινει η αρχη ολο και κατι θα γινει στην συνεχεια..... Κανενα tipακι δεν εχεις-θυμασαι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες, εγω τα εμαθα τα βασικα απο τα βιντεακια του you tube. Εχει παρα πολλα, αξιζει να το ψαξετε.
Ειχα ανοιχτα 2 παραθυρα..στο 1 ειχα ανοιχτο το PS και στο αλλο εβλεπα το βιντεακι και εκανα οτι εκανε ο τυπος. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() http://www.youtube.com/results?searc...+tutorial&aq=1
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgis4 : 18-12-10 στις 17:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|