|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
mod note
Το thread αυτο ειναι με αφορμη το http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24823 --------------------------------------------------------------------------------------- Το ph controller είναι το παρακάτω; Σκέτο το πουλάς γιατί αν ναι τότε μάλλον πανάκριβο το δίνεις. Νομίζω από το e-bay είναι φτηνότερο. Για τσέκαρε λοιπόν τη τιμή γιατί νομίζω έχεις κάνει κάποιο λάθος. http://www.aquaristic.net/shop.php/s...20SONDERPREIS/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 14-05-08 στις 08:06 |
|
||||
|
||||
![]()
Οι τιμές είναι αυτές... Δεν πιέζω κανέναν να τον αγοράσει...
|
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσύ το πήρες από Ελλάδα; Ορίστε και μια χαμηλότερη τιμούλα: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...m=180206869607 |
|
||||
|
||||
![]()
με την ιδια ευκολια να και μια υψηλοτερη τιμουλα http://www.aquaristic.net/shop.php/s...20SONDERPREIS/
δεν νομιζω οτι πριν πουλησει κατι καποιος πρεπει να ψαξει την χαμηλοτερη τιμη της αγορας ουτε οτι το αν ειναι κατι ακριβο η φτηνο το συγκρινουμε με το φθηνοτερο μαγαζι στη γη αλλα με το ποσο πουλιεται στην αγορα τωρα γιατι το χουμε παρει σαν βαση το ebay δεν ξερω... και το θεωρω ανουσιο να επεμβαινει καποιος σε μια αγγελια με θεμα μονο την τιμη πωλησης, να πουλουσε κατι σκαρτο η ενα αρρωστο ψαρι οκ αλλα οχι και να ψαχνουμε ολο το νετ να βρουμε αν ειναι καλη η τιμη η οχι... ελπιζω να μην παρεξηγηθω αλλα ειναι κατι που βλεπω ολη την ωρα στις αγγελιες και απλα ειπα την γνωμη μου δεν θελω να θιξω κανεναν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό μου το εξηγείς λίγο σε παρακαλώ. Για υπερτιμημένες αγγελίες μιλάς; Αν ναι θα συμφωνήσω κι εγώ σε αυτό και γιαυτό έκανα και τη παρέμβαση. Νομίζω μία αγγελία πώλησης με υπερτιμημένη τιμή βλάπτει πρώτα πρώτα αυτόν που θέλει να πουλήσει γιατί απλά ποιος θα το αγοράσει μεταχειρισμένο όταν μπορεί να το βρει καινούργιο με τη ίδια σχεδόν τιμή ή και φτηνότερο δε συμφωνείς; Και φυσικά βλάπτει οικονομικά τον κάθε νέο (αγαθό αν θέλεις) χομπίστα που μπαίνει στο forum και εμπιστεύεται τα μέλη του και ψάχνει να αγοράσει κάτι σε μεταχειρισμένο το οποίο να είναι άρτιο και σε συμφέρουσα τιμή. Νομίζω ότι τέτοιες παρεμβάσεις βοηθούν και τους αγοραστές και τους πωλητές με δεδομένο πάντα ότι δε γίνεται κάτι εσκεμμένα. |
|
||||
|
||||
![]()
πίστεψε με, για το συγκεκριμένο αντικείμενο πάρα πολύ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λιγοτερο απο χρονο το εχει απο οσο ξερω... Κυριε Χαλβαδοπουλε δεν σβηνεις τιποτα να μη χαλα η αγγελια...?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εφοριακου! Παράθεση:
το να δωσεις ενα λινκ απο το ebay ειναι οτι ποιο ευκολο το να κανεις τη διαδικασια να ψωνισεις ομως να παρεις ενα ρισκο να κανεις τη συνενοηση κτλ δεν ειναι το ποιο ευκολο οποτε εγω πιστευω σε κατι αγορασμενο απο ebay η τιμη πρεπει να ειναι ενδιαμεση ebay-ελληνικης αγορας και ειναι το ποιο δικαιο... ακομα πιστευω ο νεος χομπιστας δεν ειναι τοσο αφελης να πιστευει οτι επειδη ειμαστε ολοι καλα παιδια και αγαπαμε τα ψαρακια οτι δινεται στις αγγελιες θα ειναι σε συμφερουσα τιμη ο οποιοσδηποτε σε 5 λεπτα μπορει να γραφτει και να πουλησει οτι να ναι... τωρα για το θεμα τις προστασιας θα συμφωνησω αλλα σε ζωντανα που ειναι αρρωστα υβριδια κτλ εκει ειναι που μπορεις να προστατεψεις αυτον που δεν εχει εμπειρια σε ενα μηχανημα ο οποιοςδηποτε πριν δωσει τα 100ευρουδακια του θα το ψαξει και λιγο πιστευω... φιλικα παντα και χωρις διαθεση προσωπικης αντιπαραθεσης
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καθολου κοσμια η συμπεριφορα αυτη. δηλαδη αν το πηρε απο ελλαδα(που ειναι και το πιθανοτερο),τωρα τι καταλαβες..? του εκανες μανταρα την πωληση,και πιστεψε με δεν θα ηθελες κανεις να σε δωσει ετσι στεγνα οταν χρειαστει καποια στιγμη να πουλησεις κατι που αγορασες απο την ελληνικη αγορα.... μην τα ισοπεδωνουμε ολα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τον εδωσε καθολου στεγνα ρε Κωστα!
Ο φιλος εδωσε μια τιμη για τον κοντρολερ που βγαινει 85 ¤ με μεταφορικα ... Εννοειται πως ο Νεοκλης ξερει την φθηνοτερη τιμη αλλα ειναι δικο του θεμα ποσο θελει να το πουλησει... Παω στοιχημα οτι θα του τον εχουν ζητησει καμποσοι που δε θελουν να βγαλουν χρεωστικη καρτα να ασχοληθουν με ebay και να περιμενουν και ενα μηνα να τους ερθει... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βασιλη,ισως να ηταν σκληρη η γλωσσα μου,αλλα αυτο ειναι κατι της μοδας δυστυχως....
μην βγει κατι να πουλησει καποιος ,παντα υπαρχει ο ''εξυπνακιας με το λινκ'' στα χερια..... πανω η κατω πλεον θεωρω οτι οι περισσοτεροι μας γνωριζουν πλεον απο το γενικο παζαρι τιμων,και δεν χρειαζομαστε αλλους ''εξυπνους χρηστες'' με τετοια λινκς στα χερια.... ειναι αρκετα εκνευριστικο. κατα τα αλλα δεν εχω απολυτως τιποτε με τον φιλο απο τα χανια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
pHμετρο-CO2controller κλπ... | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-05 20:31 |
Συνάντηση Πατρινών κλπ κλπ | halvas69 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 18-04-04 23:58 |
Περιοδικά κλπ | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 11-12-02 03:56 |