|
|
||||
|
||||
![]()
Εργο τεχνης! Πανέμορφο Νικο! 😉
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα Νικολα το εχεις κανει φανταστικο!!
Αλλα αυτοι οι κυκλοφοριτες πολυ κουμουτσες βρεε |
|
||||
|
||||
![]()
Σκορδα αγορι!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιάννη!
Να εισαι καλα φιλαρακι μου,εύχομαι και το δικό σου να βρει τον δρόμο του άμεσα! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Σημερα επιτέλους μπόρεσα να βγάλω μερικά απο τα νεα κοράλλια φωτο! Ακόμα θέλουν τον χρόνο τους πιστεύω,αλλα γενικά ειμαι αισιόδοξος για την πορεία τους! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χαχαχαχ.......Τι να κανω βρε συ;θέλουν ροη για περνούν ευχάριστα οι ακροπορες μας! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σύντομα θα καμαρώνουμε και το δικό σου! |
|
||||
|
||||
![]()
δυνατα κοματια καλοριζικα!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα τα βλεπω Νικο υγιεστατα μπραβο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα
το τελευταιο μου αρεσει πιο πολύ απ ολα. |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο γεμίζει σιγά σιγά
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ Γιάννη!
το τελευταίο ήρθε λίγο "στεγνό",αλλά όμως είναι απίστευτο κομμάτι που τα χρώματα του δεν μπορώ ακόμα να τα φωτογραφίσω! περιμένω να συνέλθουν άλλα δυο κομμάτια,μια άγρια ακροπορα που έκοψε στην μέση ο μάστερ και ένα φραγκακι πράσινο φωσφοριζε! |
|
||||
|
||||
![]()
να είσαι καλά λεων!σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ Γιαννη,να είσαι καλά φιλαράκι μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Νίκο. Πως πάνε οι καινούργιες ακροπορες; δείξανε τα χρωματά τους;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια χαρά πανε οι ακροπορες αλλα έχουν μέλλον ακόμα! ευελπιστώ για το καλύτερο πάντα...... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε όλους!
Ο υακινθος δείχνει να στρώνει και να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς ...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Mια ζωγραφιά Νίκο ο Υάκινθος!!! Sps υποθέτω έτσι;
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mathiu;995313]Ονειρο ειναι
![]() Ευχαριστώ Μανο,να εισαι καλα φιλαρακι,σύντομα να καμαρώνεις και τα δικά σου! |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο ομορφαίνει επικίνδυνα το ενυδρείο. Φτου φτου σκορδα μη το ματιάσουμε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Έλα και το γεμισαμε , ήρθε ή ώρα να αρχισεις να βγαζεις μάλλον
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχ.........οπως το είπες κωστα,ειναι στα άμεσα σχέδια το γενικό ρετουσάρισμα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Εχθες ήταν μεγάλη μερα για τον ύφαλο διότι εγιναν πολλες και διάφορες τροποποιήσεις,ετσι γυρνώντας απο την δουλεια πηρα τα εργαλεία μου(κατσαβίδι,σφυρί,τσιμέντο) και έπεσα με τα μούτρα στην δουλεια! Για αρχη αφαίρεσα το μεγάλο κοράλλι που ειχα απο τα αριστερα μαζι με αλλες τρεις ακροπορες(θα τα δώσω μεσα στην εβδομάδα) και μετα έβγαλα το δεξί νησί τελείως έξω κρατώντας μονο την πιατέλα με την σεκαλε,την οποία την πήγα απο τα αριστερα και την κόλλησα πίσω δημιουργώντας και το κατάλληλο χώρο! Μετα έβγαλα τρία ακόμα κομμάτια βράχου απο την μέση και ετσι διχοτόμησα εντελώς τον κεντρικό βράχο! Στην συνεχεια παραμέρισα τον αραγωνιτη και πήγα με παρα πολύ μεγάλη προσοχη το δεξί νησί 40cm δεξιά! Τέλος έστρωσα τον αραγωνιτη και κόλλησα με τσιμέντο τα κομματια βράχου που ήθελα να δώσω νεα μορφή! Πιστεύω το αποτέλεσμα να ειναι καλύτερο και πιο φυσικό! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ομορφη αλλαγη! Και έκανες και αφαίρεση; Ούτε καν φάνηκε...
Βγάλε κι άλλα, θα σε βοηθήσουμε εμείς να τα ξεφορτωθείς! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβηκε πολλα σκαλοπατια φιλαρακι! Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα!😉 μου άρεσε παααααρα πολυ! Ανεβασε ομως και ενα πριν και μετα διπλα διπλα ετσι να χαζεψουμε και εμεις οπως π.χ.
ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΤΑ Δινει πιστευω περισσότερο τωρα και την αισθηση του βαθους. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mathiu;996718]Ανεβηκε πολλα σκαλοπατια φιλαρακι! Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα!😉 μου άρεσε παααααρα πολυ! Ανεβασε ομως και ενα πριν και μετα διπλα διπλα ετσι να χαζεψουμε και εμεις οπως π.χ.
Δινει πιστευω περισσότερο τωρα και την αισθηση του βαθους. ------------ Ευχαριστω πολύ Μανο για τα καλα σου λόγια! Εχεις απόλυτο δίκιο για το βάθος που λες οπως να συμπληρώσω και στην καλύτερη κυκλοφορία του νερου! Χαχαχαχαχα ..... οκ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Νικο.Πανεμορφο ειναι!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |