|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αααχ η ατημη η ΔΕΗ ειναι σαν τα ΑΤΜ δεν ξεχνανε ποτε!!! χαχαχα τυχερος ησουν παντος που εχεις τσιλερ!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Γιάννη!
Πως παει φιλαρακι εχουμε καμια εξέλιξη ; Απο μετρησεις πως ειμαστε ; Καμια φωτο όποτε μπορεις Γιάννη να χαρούμε και εμείς λιγο! Καλη συνεχεια φιλαρακι. |
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη καλημέρα!
τι νεα υπάρχουν?μας εχεις ξεχάσει φιλαρακι μου! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σας ξέχασα... ευχαριστώ που με κρατάς σε εγρήγορση.
Όλα βαίνουν καλώς, όπως βλέπεις... και η ψαροπαρέα τρισευτυχεί! |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραίο αποτέλεσμα!
με τον καιρό και όσο θα δένουν τα κοράλλια μεταξύ τους θα γίνεται πολύ σούπερ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, γι' αυτό και έχω αφήσει περιθώρια για ανάπτυξη (και ασφαλώς για νέες προσθήκες...)
|
|
||||
|
||||
![]()
τούμπανο γιαννη!
μπραβο φιλαρακι,πάρα πολύ όμορφο είναι και μου βγάζει φοβερή αρμονία! πες κανένα νέο του,από μετρησεις ρουτίνες κτλ! καλή συνέχεια φιλαρακι αναμένουμε καινούργιες φώτο! |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν,μετά τις τελευταίες μετρήσεις, εβδομαδιαίες αλλαγές και λειτουργία του NYOS Quantum 220 οι παράμετροι στο ενυδρείο έχουν ως εξής:
Τ=26.6 C Αλατότητα = 1.026 ph = 8.1 Κh = 10 Ca = 440 Mg = 1350 PO4 : μη ανιχνεύσιμα ΝΟ3 < 10 Και παραθέτω φωτό από την πρώτη μέρα λειτουργίας της νέας "καρδιάς" του ενυδρείου, αλλά και της τρίτης. |
|
|||
|
|||
![]()
"Ζηλεύω" φίλε μου .......
με τέτοια καρδιά μπορείς να πας πολύ μακρυά φίλε. Καρδιά αθλητή..... |
|
||||
|
||||
![]()
σούπερ φίλε,φανταστική προσθήκη έκανες,θα σου λύσει τα χέρια σε πολλά θέματα!
καλή συνέχεια και όποτε μπορείς καμία φώτο από το ενυδρείο! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννηηηη που βρισκόμαστε ; Το σκιμμερ τι μάρκα είναι ; Εντυπώσεις;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |