|
|
||||
|
||||
![]()
ελα γιαννη!
που χάθηκες φιλαρακι? πως πάμε έχουμε κανένα νέο από την ζωή του ρεεφ? |
|
||||
|
||||
![]()
Η reefoζωή κυλάει ομαλά εδώ
![]() Τα νιτρικά πέφτουν όλο και χαμηλότερα και όλοι πλέουν άκρας υγείας. Ξέρω, θες φωτογραφίες εσυ... Θα ανεβασω, σύντομα ![]() Η πολλή δουλειά έχει φάει τον αφέντη... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το καλό είναι ότι εσύ είσαι καλά και το ενυδρείο σου ακόμα καλύτερα! περιμένουμε φυσικά και φώτο όποτε μπορείς και βρεις χρόνο! καλή συνέχεια γιαννη! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη τα ίδια προβλήματα έχουμε μου φαίνεται χαχαχα
Αφού πάει καλά όλα good μην αμελεις ρουτίνες μόνο λόγο έλλειψης χρόνου.. ξέρεις τα λέω σε εσένα να τα ακούω εγώ χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι Κώστα μου, ρουτίνες δεν αμελώ!!!
![]() Απλά τις ώρες που γυρίζω στο σπίτι και χαλαρώνω, το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι, έιναι να πιάσω τη φωτογραφική (βέβαια η μέγιστη απόστασή μου από το ενυδρείο, είναι τα 2 μέτρα - η ελάχιστη: 2 εκατοστά ![]() Το πρωί, σήμερα, ασχολούμαι με τη σύνδεση του stc1000 μιας και ο jagger μου εχθές ξέχασε να σβήσει (δεν παρουσιάζει καποια υγρασία στο εσωτερικό του - απλά δε σβήνει) και το chiller πήρε δραστικά μέτρα και τον τάπωσε, διατηρώντας την θερμοκρασιακή ισορροπία στο ενυδρείο. Τα ζωντανά δεν κατάλαβαν τίποτα, καθώς το chiller είναι συνδεδεμένο με το επόμενο διαμέρισμα από το θερμοστάτη. Αυτός που τα καταλαβαίνει όλα είναι η ΔΕΗ (αφού δούλευαν όλα ταυτόχρονα) και στη συνέχεια θα θελήσει να μου δώσει να καταλάβω κι εγώ... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το είχα πάθει και εγώ στο μικρο ενυδρείο για κάποιες ώρες αλλά μου είχε κολλήσει το chiller! όποτε νιώθεις χαλαρός και ωραίος βάλε καμιά φώτο να χαζέψουμε λίγο! καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αααχ η ατημη η ΔΕΗ ειναι σαν τα ΑΤΜ δεν ξεχνανε ποτε!!! χαχαχα τυχερος ησουν παντος που εχεις τσιλερ!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Γιάννη!
Πως παει φιλαρακι εχουμε καμια εξέλιξη ; Απο μετρησεις πως ειμαστε ; Καμια φωτο όποτε μπορεις Γιάννη να χαρούμε και εμείς λιγο! Καλη συνεχεια φιλαρακι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |