|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω διαβασει τα καλυτερα κι ειναι και δοκιμασμενη πολλα χρονια σε πολυ παλιο θεμα που ειχα διαβασει. Εγω παντως το αγχος το εχω, ειναι το πρωτο που κολλαω και θελω να δω ποσο θ αντεξει. Οι χαρτοταινιες ειναι απαραιτητες, ολο το αισθητικο κομματι κρινεται απ αυτες και σου δινει τη δυνατοτητα να δαχτυλιασεις τις γωνιες ομοιομορφα κι αποφασιζεις εσυ ποσο κορδονι θα αφησεις αναλογα την αποσταση που θα τις κολλησεις. Παντως και το κοκκορετσι ειναι απαραιτητο, παρατηρησα την αλλη μερα οτι ολα τα δαχτυλιασματα που εκανα φουσκωσαν ελαφρα κι ομοιομορφα στις γωνιες σαν τα εργοστασιακα κολληματα που εχει το juwel, αυτο σημαινει οτι το κοκκορετσι τα πιεσε λιγο ακομα τα τζαμια.
Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |