|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το Project προχωρά, αργά αλλά σταθερά.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια όλα τα παιδιά. Επειδή θέλω να αποφύγω τα powerheads, θα δοκιμάσω να ανοίξω περισσότερες τρύπες, ώστε να έχω μια κυκλοφορία τύπου closed loop. Θα δω πως θα πάει και βλέπουμε. ![]() Ήθελα τη βοήθειά σας στις τρύπες για την κυκλοφορία. Πως σας φαίνονται; |
|
||||
|
||||
![]()
θέλει λίγο σκέψη..σίγουρα σηκώνει βελτίωση κατσε να το σκεφτούμε λίγο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μετά παίζει κανείς με τις αντλίες, με διάφορα συστήματα που υπάρχουν πχ.http://oceansmotions.com/ που ανοιγοκλείνει τη ροή σε 4 εξόδους με διάφορους τρόπους. |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε πολύ ψαγμένο αλλά θα σου έλεγα για wave να βάλεις απλους wave maker!
Θέλει εμπειρία να ξέρεις ότι δεν θα χρειαστεί αργότερα να κάνεις αλλού τρύπες! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν δε δουλέψει τα wave makers μπορούν να μπούν οποτεδήποτε. Τώρα όμως που παραγγέλνω τα τζάμια είναι εύκολο με μια αντλία να έχω μια ροή. Επίσης επειδή θα είναι και έξω από το σπίτι, δε με πειράζει ο θόρυβος που θα κάνουν. Θέλω να γλυτώσω από τα καλώδια και τα εξωγήινα powerheads. !!!! ¶λλωστε γιαυτό ζητάω τη βοήθεια από τους πιο έμπειρους ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πες μου σε παρακαλώ...... το πανω αριστερά θα είναι δοχείο και θα μπει μια αντλία? τι διαστάσεις θα εχει το δοχείο και από τι υλικο? τι αποσταση θα εχει από το ενυδρείο με τα λάστιχα καναλωμενα? θα είναι σε εξωτερικο χώρο και το σαμπ? ------------------------- πάντως για αυτό το σύστημα θα χρειαστείς περισσότερες τρυπες! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 30-08-16 στις 18:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το πανω αριστερά συμβολίζει απλά μια αντλία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ απλα εκει που έβαλες την αντλία στο σχεδιο με μπέρδεψες! ![]() με μια αντλία είναι δυσκολο να τα καταφέρεις! ωραίο μου ακούγεται παντως για μεσογειακο! αν θες παρε μια ιδεα και από εδώ............. πάντως με δυο pp8 jebao μια χαρα θα εισαι! και μικροί οπτικά ,αθόρυβοι και οικονομικοί! |
|
|||
|
|||
![]()
Το σαββατοκύριακο έφτιαξα το κουτί για το sump στο μπαλκόνι.
20mm κόντρα πλακέ θαλάσσης με επιπλέον μόνωση. Στην πλάτη φαίνεται και ο σωλήνας 75mm που επικοινωνεί με το σπίτι. ------------------------- Ολοκληρώνεται και η υπερχείλιση, όπως τη ζήτησα από το dreamwaters: ![]() ![]() hΓ©bergement gratuit d'images Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samian : 06-09-16 στις 20:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πάμε καλά.....
Ωραίες δουλείες !!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι σε καλό δρόμο...
Για πες μας μερικά πράγματα πως σκέφτεσαι να τοποθετήσεις - χρησιμοποιήσεις την υπερχείλιση ;;;
μεσογειακό |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |