|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αναπλήρωση χρειάζομαι μόνο την περίοδο που θα λείπω διακοπές,θερμοκρασία πάνω από 25 δεν ανεβάζει του έχω συνδέσει stc και ανεμιστηρακια,έχει 2 φίλτρα ένα κρεμαστό και ένα αεροφιλτρο οπότε είμαι ok και από αμμωνίες,από γαρίδες έβαλα στην αρχή περίπου στις 10 και έχω βγάλει καμιά 50ρια τις οποίες τις ρίχνω στο μεγάλο ενυδρείο που έχω και έχει άλλες τόσες μέσα,στην αρχή το ξεκίνησα μόνο να βάλω την μίνι καραβίδα και τις red cherry αλλά επειδή ήθελα να έχει και λίγο κίνηση του έβαλα και τα galaxy
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυτοματη αναπληρωση... | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-09-14 14:31 |
Αυτοματη αναπληρωση - αυτοματη αλλαγη νερου | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 11-08-13 10:22 |
αυτοματη αναπληρωση νερου | τραπεζιτης | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 07-03-09 12:02 |
αυτοματη αναπληρωση ποια??? | alan boy | Λοιπός εξοπλισμός | 8 | 18-04-08 08:52 |