|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επισης echinodorus tenellus https://www.google.gr/search?q=echin...57BqIQ_AUIBigB
θα αργησει χωρις CO2 αλλα πηγαινει...
|
||||
|
||||
![]()
πιο πολυ απο ολα μου αρεσει το Micranthemum micranthemoides!!!!! τελειο!
πιστευω θα κατσει πολυ ομορφα στο ενυδρειο μου..Το βρησκω ευκολα?και αν ναι απο που? με βολευουν οι ονλαιν παραγκελιες απο ελαδα με αντικαταβολη.,εαν καποιος θελει να μην κανει διαφημηση ας μου στειλει πμ
|
||||
|
||||
![]()
Αν το βρεις πες μου και εμενα. Το χρειάζομαι στο γαριδαδικο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια αγγελια ειναι απο τα ευκολα και ολο και καποιος θα κλαδεψει. Μετα τις γιορτες ισως εχω και εγω να σου στειλω.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω να κανω συναλαγες απο τραπεζες και τετοια και τις φοβαμαι κιολας... προτιμω αντικαταβολη η χερι με χερι κατι..εαν βρω καποιον κοντα μου μια χαρα ,Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου !, εαν μπορεσεις θα το εκτιμησω πολυ ,ισως να μπορεσω και εγω να βρω κατι που να σε ενδιαφερει!
|
||||
|
||||
![]()
Monte Carlo πάλι είναι ωραίο για γρασιδάκι!! Μοιάζει με την Cuba λίγο... Το είχα με CO2 αλλά και χωρίς, για κανά τρίμηνο, πριν σταματήσω το ενυδρείο... Έβαζα λίγο excel μόνο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα λεω να δοκιμασω να κρατησω το Micranthemum micranthemoides (οπου προθυμοποιηθηκε να μου στειλει ο φιλος
παρολα αυτα , γραψτε εδω οσοι θελετε , για να μπορουν και αλοι να βρουν ευκολα τι γρασιδια θα μπορουσαν να κρατησουν χωρις διοξυδιο, μιας που οσο και αν εψαχνα δεν μπορουσα να βρω αναλογα ποστς..επησις θα ηταν παρα πολυ καλο να πειτε ο καθενας συμφωνα με τις εμπιριες του , το αν θα ειναι δυνατον να κανεις χαλι με το καθε γρασιδι, η απλα να διατηρειται.. Προσοπικα εχω διατηρισει στο lowtech χωρις co2 και cuba !αλλα δεν εχω καταφερει να την κανω χαλι με τιποτα! την ειχα παραπολυ καιρο, διατηρουτανε , αλλα δεν εστρωνε.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χωρις θερμοστατη.... | imichal | Malawi | 19 | 12-02-09 09:24 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
Χωρις φως | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 23-07-07 14:18 |
Χωρις λογια | Yiannis59 | Δίσκοι | 29 | 18-07-07 20:45 |