|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα είχε η κοπέλα μου το ίδιο με το δικό σου και έπαθε ακριβώς την ίδια ζημιά! ααχαχαχ ριμαδοaspire!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα φωτα σας λιγο.Για να φταξω diy υγρα θα χρειαστω αν καταλαβα καλα
να παρω το αρωμα-γευση της αρεσκεια μου π.χ. http://www.vapormania.gr/ygra-gia-hl...os-lab-aromata και μια βαση με οσα mg νικοτινης θελω σαν αυτη http://www.vapormania.gr/ygra-gia-hl...seis-nikotinhs Απο εδω με ποιο κρητιριο να διαλεξω?Το Balanced (50% PG/50% VG) σημαινει Γλυκερίνη 50% - Προπυλενογλυκόλη 50% ???Ειναι καλο αυτο ή 100% καλυτερα?ή την φυτικη καλυτερα?Γιατι το ενα μπουκαλι κανει 2 ευρω και το αλλο 12 ευρω?Αυτα τα λιγα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως οπως τα πες μονο που...
Την νικοτινη την φτιαχνεις , το ενα μπουκαλι εχει 20mg νικοτινη , γι αυτο εχει και 12 ευρω και το αλλο ειναι με μηδενικη νικοτινη (2 ευρω). Αναλογως τι νικοτινη θελεις να φτιαξεις, ριχνεις τις αναλογες ποσοτητες. Εγω παιρνω το balanced ,προτιμω 50-50 ... Γουστα ειναι αυτα. Απο αρωματα εχω δοκιμασει 3-4 καπνικα της ατμος .. Δεν με ενθουσιασαν... Αλλα και παλι γουστα ειναι.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η γλυκερίνη (VG) με τη προπυλογλυκόλη (PG) έχουν διαφορά στην αίσθηση, η VG βγάζει πιο πολύ ατμό (ντουμάνι) ενώ η PG έχει καλύτερο χτύπημα στο λαιμό, από εκεί και πέρα είναι τι θέλει ο καθένας. Άλλος σκέτη VG ή σκέτη PG ή 50-50 , 70-30 κοκ. Να σου πω τώρα τι κάνω εγώ, χρησιμοποιώ μόνο VG, παίρνω 36αρα (έχω βρει και 72αρα στη Δανία αλλά τα capital control με πρόλαβαν και δεν έχω πάρει ακόμα) , παίρνω και σκέτη γλυκερίνη παχύρευστη, που σε αυτή προσθέτω και 20% νερό water for injections, και ανάλογα με τη περιεκτικότητα νικοτίνης που θέλω βάζω ανάλογα βάση και σκέτη γλυκερίνη, πχ εγώ κάνω 18αρα και βάζω 1:1 , για τη γυναικά μου που κάνει 12αρα βάζω 2 μέρη γλυκερίνη και 1 νικοτίνη , τώρα μου ζήτησε 9αρα και βάζω 3 μέρη γλυκερίνη και 1 μέρος νικοτίνη, με αυτό τον τρόπο φτιάχνεις ότι αναλόγια θες. Άρωμα τώρα, σε αυτό παίζω με σταγόνες ανά 10ml, εγώ κάνω Virginia-καραμέλα , και βάζω 8-9 σταγόνες virgina ανά 10ml και 3-4 σταγόνες καραμέλα ανά 10 ml, καλό είναι να μη ξεπερνάμε τις 10-12 σταγόνες ανά 10 ml, οι 10-11 σταγόνες είναι 0,5 ml, άρα στα 10 ml είναι 5% , στης γυναίκας μου που κάνει maxx-blend που είναι και λίγο βαρύ σαν άρωμα βάζω 8 σταγόνες ανά 10 ml, αυτά τα λίγα και εύκολα ![]() Οταν αρχίσεις να φτιάχνεις, φτιάξε μικρές ποσότητες πχ 5-10 ml το πολύ για να κάνεις βελτιώσεις αν κάτι δεν σου αρέσει, και αφου κατασταλάξεις τι θες και πως το θες φτιάχνει μεγαλύτερες ποσότητες
|
||||
|
||||
![]()
Τακη , ατμιζουμε παρομοια ...
Κανω βαση ατμος και αρωμα virginia της flavour art. Για πες διαφορες/ εντυπωσεις με προσθηκη καραμελας στο virginia.. Ψηθηκα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() η καραμέλα βγαζει μια γλυκιά γεύση αλλά και άρωμα, πολύ μου λένε πως μυρίζει μαλί της γριάς όταν το ντουμανιάζω ![]() Μη το τσακίσεις όμως , 3-4 σταγονες ανα 10ml, και πολύ είναι. Εχω φτιάξει ήδη καμια 150αρια ml, στο επόμενο θα δοκιμάσω με λιγότερες σταγόνες ανα 10ml, μου εβαλε φωτιά ο αδελφός μου με αυτη την ασθένεια του "Ποπ-κορν" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σκεψου οτι θα εσκαγε σαν ποπ κορν ο πνευμονας μας αν συνεχιζαμε το κ.τ και καπως παρηγορησου
![]() ![]() Ενταξει.. Ειναι νωρις ,πολυ νωρις ακομα για το η.τ , δεν μπορουμε να ειμαστε σε θεση για ασφαλει συμπερασματα.. Ατμισε με σκοπο καποια μερα να φτασεις σε μηδενικη νικοτινη και σιγα σιγα να το παρατησεις κι αυτο.. Εχω δει αρκετους να βαζουν λιγο καραμελα σε καπνικα υγρα.. Το σκεφτομουν και εφοσον δοκιμασες , ειπα να σε ρωτησω.. Θα δοκιμασω σαν πειραμα σε κανενα 10 μελο μπουκαλακι να δουμε ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |