|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν εχει ρυθμιση ροης η αντλια, συμφωνω ειναι απαραιτητο ενα βανακι τετοιο.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας όμως να σας δώσω μία πληροφορία που αμέλησα γιατί πιστεύω σας οδήγησα σε λάθος συμπεράσματα, το νερό το βάζω με κανάτα του λίτρου λίτρο λίτρο, δεν έχω κυκλοφορητή για την εισαγωγή του φρέσκου νερού, απλά επειδή απ τον κουβά στο τέλος δεν μπορώ να πιάσω νερό με την κανάτα, 3-4 λίτρα τα βάζω απ ευθείας με τον κουβά χύνοντάς το μέσα στο εσωτερικό φίλτρο για να μην ανακατεύω το βυθό. Αυτό είναι που με απασχολεί, ότι βάζω απ τον κουβά κάποια λίτρα με μία σχετική πίεση όπως πέφτει κατευθείαν στο φίλτρο.
------------------------- Κι ένα βιντεάκι, η πρώτη μου φορά, ελπίζω να το κάνω σωστά. https://youtu.be/6_1OPw0i34g
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ : 30-01-16 στις 18:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το βιντεακι να το χαιρεσαι το ενυδρειο σου αλλα και τα παρελκομενα ζυγισμενα στοιχισμενα εισαι μερακλης τελος
![]() Ετσι οπως κανεις τις αλλαγες νομιζω παιδευεσαι..Παρε αυτη την αντλιουλα (http://www.ebay.com/itm/New-Fall-Hyd...4AAOxy2FZSToF4) την εχω κι εγω ειναι ρυθμιζομενης ροης και ξεμπερδεψες. ![]() Απλα προσεξε, αν παρεις μια τετεια αντλια, τι υψομετρικο εχει για να σου σηκωνει ανετα το νερο απ το βαρελι αλλαγης, στο ενυδρειο!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν εχει καλο μανομετρικο. Η αντλια που χρησιμοποιω εχει τις γρυλιες εισαγωγης κατω κατω και ρουφαει και την τελευταια σταγονα απο το βαρελι, ιδιως αν στο τελος το γειρω ελαφρα να παει το τελευταιο νερο στη μερια που την βαζω. Εχω βγαλει και τα βεντουζακια της απο κατω για να μειωθει κι αλλο το υψος της.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να σημειώσω και κάτι άλλο, δεν έχω βαρέλι αλλαγής, έχω ένα βαρέλι το οποίο είναι γεμάτο με νερό όσμωσης, νερό φτιάχνω σε 15λιτρο κουβά που έχω αγοράσει ειδικά γι αυτό το σκοπό αφού έχει διαγράμμιση εσωτερικά για να ξέρω τι βάζω, εκεί λοιπόν πηγαίνω στο μπάνιο και βάζω 8 λίτρα νερό βρύσης, μετά ρίχνω το απαραίτητο αντιχλώριο και μετά προσθέτω με δοσομετρική κανάτα 2 λίτρα νερού Α.Ο. και μετά όπως είναι το βάζω στο ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
10 λιτρα αλλαγη κανεις δλδ συνολικα (80% βρυση + 20% ΑΟ)? ή το επαναλαμβανεις?
TDS meter εχεις?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |