|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα ρωτησει κι εγω τιμη για το μεγαλο για να εχω μια ιδεα και μου ειχε πει 500.δε θυμαμαι διαστασεις.και σε εναν αλλον στα καμινια μου ειχε πει 350 για τα ιδια πραγματα.το αστειο ειναι οτι τον ξερω κιολας
![]() ![]() η βλακεια ειναι οτι δε θυμαμαι που ειναι ο αλλος στα καμινια.στο περιπου κατεβηκα τη φαληρου και στο τερμα της μετα τις γραμμες εκανα δεξια.μετα στο πρωτο αριστερα και ειναι κανα δυο στενα πιο πανω.κατι τετοιο τελοσπαντων ![]() εγω παντως το τζαμι που θα βαλουμε για βιτρινα στο ξυλινο θα το παρω απο αυτον στα καμινια. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |