|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από ένα τριήμερο παρατηρήσεων, το συμπέρασμα βγήκε, διοξείδιο ανοιχτό όλο το 24ωρο, μετρώντας με ηλεκτρονικό πεχάμετρο και το διοξείδιο ανοιχτό όλο το 24ωρο, η μικρότερη τιμή είναι αργά το βράδυ 6.8 και δύο ώρες πριν ανοίξουν τα φώτα το ίδιο, μόνο κατά την ώρα της φωτοπεριόδου ανεβαίνει κι είναι λογικό αφού απορροφούν το διοξείδιο τα φυτά κι η μεγαλύτερη τιμή που έχω μετρήσει είναι 7.0, οπότε μιλάμε για σταθερότατο και φυσιολογική διακύμανση, με κλειστό το διοξείδιο είχα μετρήσει από 6.8 έως 7.6.
|
||||
|
||||
![]()
Update καθώς προστέθηκε ρίζα η οποία στριμώχτηκε κυριολεκτικά στην αριστερή γωνία. Επίσης όσον αφορά το διοξείδιο κατέληξα στις 80 φυσαλίδες το λεπτό, μετά από αρκετή παρατήρηση-παρακολούθηση μου δίνει pH=6.8 λίγο πριν ανάψουν τα φώτα και 6.9 καμιά φορά και 7.0 λίγο πριν σβήσουν οπότε ούτε μεταβολές σημαντικές έχω ούτε λείπει διοξείδιο απ τα φυτά, εξάλλου δεν θέλω να το πήξω στο co2 μιας και δεν έχω αρκετό φωτισμό, ετοιμάζεται όμως project αναβάθμισης στο καπάκι με diy κατασκευή με τα χεράκια μου για το οποίο ακολουθουθούν φωτό.
|
||||
|
||||
![]()
Σόρρυ για το διπλό ποστ αλλά δε μου έπαιρνε τις φωτό το πρώτο οπότε αναγκαστικά διπλοαπάντησα, ζητώ την κατανόηση των διαχειριστών.
|
||||
|
||||
![]()
Ενημέρωση με το ενυδρείο στην παρούσα φάση, κάθε σχόλιο - παρατήρηση δεκτά.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο.
Ο βυθος τι υψος εχει?
|
||||
|
||||
![]()
Καθαρό απ τη λάμπα έως την άμμο στα 35 εκατοστά, γιατί;
|
||||
|
||||
![]()
Ευγε Κωστα ευγε
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι το υψος του νερου.
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα μπραβο! Διαβασα ολη την παρουσιαση απο την αρχη.Αξιος.Ενα τετοιο καπακι θελω και εγω.Επισης μπορεις να βαλεις και καποιο χαμηλο φυτο μπροστα και moss πανω στην δεξια ριζα.Πολυ ομορφο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πατριώτη, μος έχω βάλει σε 3 σημεία, δύο στη ρίζα σε διαφορετικά ύψη κι ένα δεξιά στην φωλιά που βλέπεις πίσω απ το πολύσπερμα, έχει δρόμο ακόμα καθώς δεν ήξερα από στήσιμο μιας κι είναι το πρώτο μου φυτεμένο και τα φυτά ερχόντουσαν από χαρίσματα και τα έβαζα όπου όπου, κάπου μετά το καλοκαίρι ίσως το ξεστήσω ή το σουλουπώσω ώστε να γίνει πιο όμορφο και πιο φυσικό, ακόμα διαβάζω και παίρνω ιδέες, θέλω να είμαι πιο έμπειρος όταν θα το κάνω αυτό, δε βιάζομαι.
|
||||
|
||||
![]()
Παντος απο τις δημοσιευσεις σου που διαβαζω ριχνεις πολυ μελετη και εισαι για κατι μεγαλυτερο.Αστο αυτο ετσι και προχωρα....
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραίο φίλε και παρά πολυ καλή δουλειά
|
|
||||
|
||||
![]()
Tι εγινε με τα αυγουλακια Κωνσταντινε ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα, δεν είδα τίποτα να κινείται στο μικρό που τα έβαλα, όσο για άλλα αυγά δεν είδα, είτε φαγώθηκαν από σαλιγκάρια, είτε απ τα λέμον, είτε απ τα ανκιστράκια, δεν έχω ιδέα, σε κάποια σημεία του ενυδρείου δεν έχω καν πρόσβαση, άμα είναι να κάτσει θα κάτσει, δεν θέλω να ξανά επέμβω. Εν τω μεταξύ ξήλωσα τη sagitaria subulata γιατί τη βαρέθηκα κι είχα την εντύπωση ότι δυσκόλευε τα γατόψαρα στην αναζήτηση τροφής, ήδη με το που το ξήλωσα το γκαζόν κάνανε πάρτι όλα στην άμμο, δεν το είχα ξαναδεί αυτό οπότε κι έτσι θα μείνει.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!!!
![]() Την 3η φωτο, στείλτην στη Seachem Προβλέπω δώρο μερικές μετοχές ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χα χα χα, τα 3 είναι δικά της, αυτά που μου έρχονται οικονομικά, τα άλλα τα φτιάχνω μόνος μου κι απλά τους βάζω ετικέτες με πληροφορίες για να μη μπερδευτώ, δεν πιστεύω να νόμιζες ότι είναι κι αυτά της εταιρίας;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |