|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεγαλε το ενυδρειο ειναι φοβερο!!!! Απο κοντα δε ειναι οτι πιο χαλαρωτικο μπορει να υπαρξει!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κυριε μου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα στη χλιδη ζουνε τα ψαρακια! Φαινεται και από τις αναπαραγωγες σου. Να δινεις...να δινεις γιατι μαζευτηκαν πολλα...
![]() ![]() Σε ευχαριστω για τα γκαπακια!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό αποτέλεσμα χωρίς παροχή CO2.
|
||||
|
||||
![]()
Μια ανανεωση λοιπον και απο εμενα μιας και το ενυδρειο
τρεχει ακομα ![]() Καποια φυτα μας οπως η ντοματια ![]() ![]() αφησαν χρονους ![]() ![]() ![]() μαλλον αλλα και γιατι επεσε η αποδοση των λεντοταινιων(ανανεωθηκαν), και λογο αραιης λιπανσης,οποτε το θυμομουν.... ![]() Ομως στην θεση τους μπηκαν καποια αλλα οπως java fern (ευχαριστω Τακη) και καποια αλλα οπως limnophila sessiliflora,cabomba caroliniana που μου εδωσε ενα παιδι ,οταν ηρθε να του δωσω guppy (ο mnck αν θυμαμαι καλα, σε ευχαριστω φιλε.Επισης μια cryptocoryne χαρισμα απο eliccaios. Αν ξεχναω καποιον συγνωμη,να μου το θυμησει ![]() Επισης ramshron και λαθρεπιβατες γιοκ λογω helena τα οποια απο 2-3 εγιναν 15+.Εδω σπανια βλεπω τα melanoides,αφου παιρνω καθε εβδομαδα απο τα δυο μικρα(θα τα παρουσιασω και αυτα που θα μου πανε) και βαζω στο μεγαλο.
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο μια χαρα η ζουγκλα σου
![]() μετα μη λες για μενα , γιατι και τα δικά σου τα φυτα και χωρις CO2 είναι τέλεια Μπραβο βρε
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
330 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο με ζωοτοκα | giokarakannas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 22-10-13 17:49 |
Νεο κοινωνικο 120λ με ζωοτοκα, ζητουνται διαφορα | ocelot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 28-06-12 15:32 |
φυτεμενο για ζωοτοκα | alex | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 04-02-10 16:03 |