|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω και παλι θα σας ενημερωσω ξανα την Τριτη για τις εξεληξεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
ακινδυνα για το γονο και ευκολα ψαρακια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γραφει borked
|
|
||||
|
||||
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=RpNUWjZ_w8Q
κατι κανεις λαθος!ελευθερο ειναι!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα ειναι οκ
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος ρε παιδιά, δε μπορεί άνετα να βάλει ένα κοπαδάκι 6-7 Neon Tetra;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο τοτε που τα αγορασα ολο φοβοτουσαν,δεν πολυ τρωγανε και δεν ειχαν μεγαλο χωρο να κολυμπησουν. οποτε οταν πηγαν στο μεγαλο ενυδρειο ηταν αρχοντες!!! |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και μπορει να τα βαλει..στα ψαρια θα αρεσει ομως εκει μεσα που θα παλευουν να επιβιωσουν?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν εβαλα προσωρινα μια δεκαδα για 1-2 μηνες σε ενα 20λιτρο, οσο και καλα να το εστησα απο διακοσμηση και φως και νερο (τυρφη, ξερα φυλλα, μιξη ΑΟ και προφιλτραρισμενο βρυσης) απλα καθοντουσταν σε μια μερια. Καμια σχεση με τη συμπεριφορα του ψαριου σε κανονικο ενυδρειο. Για λυπηση ηταν. Το ιδιο και εγω ημουν για λυπηση, με τη συντηρηση που επρεπε να του κανω. ![]() Και σε κανονικο ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]() Και σε μενα απο ταμπλετ οταν ειμαι ειμαι στο φορουμ στα βιντεο μου βγαζει το borked και μπαινο απο pc για τα δω.Δεν ξερω τι φταιει. ![]() Τα ψαρακια αυτα ειναι τα rasbora?Ομορφα ψαρακια,θεωρουνται ευκολα?
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ευκολα τα εχω περιπου 5 μηνες χωρις θεματα!
https://www.youtube.com/watch?v=RpNUWjZ_w8Q |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σαν λινκ φαινεται κανονικα το ειδα και πριν.Να τα χαιρεσαι.
Σε νερο βρυσης τα εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
ναι κανονικα!αρκει βεβαια να μην εχει το νερο σου κανενα ph καταλληλο για αφρικανικο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκετικο ξεκινατε ενα ενυδρειο με ψαρια που ζουν σε διαφορετικο νερο απο αυτο που εχετε.
http://www.seriouslyfish.com/species/boraras-merah/ Σε στυλ "για να δουμε αν λεει αληθεια το προφιλ"? ή "αν ζησουν, εζησαν κι οσο ζησουν", ή "αστο να λεει, εγω ξερω καλυτερα" ή "ελα μωρε υπερβολες". ή "ελα μωρε με τα κωλοψαρα που θελουν και επεξεργασια νερου" ή "δεν γινοταν αλλιως, μου ειχαν βαλει το περιστροφο στον κροταφο"
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χωρίς ιχνος αντιπαράθεσης, 5 μήνες ειναι ελάχιστο διάστημα για να αρχίσουν να έχουν θέματα κι όπως έγραψε πιο κάτω και ο συνονόματος σου...το νερό που θέλουν τα συγκεκριμένα ψάρια δύσκολα να το βρεις σε νερό βρύσης (Αθήνας) Κι επειδή διαβάζουν διαφοροι τα ποστ, ισως να δίνουμε λάθος εικονα |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δικιο εχετε παιδια ειναι λιγο το χρονικο διαστημα που τα εχω και το 7 ph ισως επιβαρυνει τη κατασταση τους και δεν ζησουν το μεγιστο της μακροβιας ζωης τους!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι μονο το pH, ειναι και η GH και οι διαστασεις του χωρου ακαταλληλες.
Αλλο η επιβιωση κι αλλο η διαβιωση εχουμε πει 1000αδες φορες. Αν θελουμε ψαρια απλα να επιβιωνουν στο ενυδρειο μας, ΟΚ μια χαρα και σε ποτηρι επιβιωνουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπορει να δουλεψει???? | mpampi19 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 01-02-11 01:51 |
τι μπορει να φταιει; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 06-02-10 00:20 |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
τι μπορει να ειναί; | Mary-z | Malawi | 3 | 01-10-08 11:26 |
τι μπορει να ειναι | chris129 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 36 | 26-10-07 18:11 |