|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σ'αυτο μπορει να εχεις κ δικιο!! ![]() bubble counter σιγουρα πρεπει να εχει αν κ μετα απο καποια στιγμη το υπολογιζεις με το ματι!! τεστ CO2 να έχει drop checker εννοεις εκεινο το μαραφετι που βαζεις μεσα ενα υγρο κ μετρας ποσοστο co2??το εχω αλλα δ με βολεψε καθολου κ το εβγαλα!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Και κάτι άλλο, όταν παίρνεις καινούρια μπουκάλα, είναι πάντα γεμάτη, μέσα στη τιμή είναι και το CO2
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 07-10-14 στις 19:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα γιατι μου ξεκολαγε απο το τζαμι...χαχα!!!μου την εσπαγε!!!
απλα ειχα 3+ φυσσαλιδες το δευτερολεπτο!!! μου εχουν φουντωσει ολα....ολα ομως!!!γεμισα κ αλγη ταυτοχρονα...ε το εχω ριξει στις 2- τωρα....ειμαι τουμπανο...παω για γερο κλαδεμα σε λιγο καιρο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Λιπαινεις; Το co2 δεν ευθύνεται για τις αλγες.
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι...2 φορες τη βδομαδα ενα καπακι flourish....
κ εχω κ τις ταμπλετες μου ανα 4μηνο ξερω γω......... |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς.
Πόσα λίτρα ενυδρείο έχεις και είχες 3 φυσσαλίδες το δευτερόλεπτο ; Εχω αυτόν, δεν ξεκολλάει με τίποτα http://www.ebay.com/itm/Aquarium-Not...item25773063ec και νερό ΚΗ4 έχω φτιάξει μόνος μου και βάζω τεστ PH της API για το τεστ
|
||||
|
||||
![]()
εχω καθαρα 300 λιτρα περιπου!!!
νομιζω ομως οτι κανεις λαθος στο οτι δ επηρεαζει το co2 την αλγη!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|