|
||||
|
||||
![]()
dimi εχεις δικιο...
θα κοπουν ολα τωρα για καμια βδομαδα να ηρεμησουνε. |
|
|||
|
|||
![]()
απαιχτο πολλα μπραβο
|
|
||||
|
||||
![]()
το βαζω εδω γιατι δεν εχω κανει παρουσιαση του τριτου ενυδρειου ακομα
![]() εβαλα το μικροτερο αρσενικο με το θηλυκο σημερα.για κανα διωρο να ξυπνησουν λιγο τα ψαρια γιατι τα κραταω χωριστα και τραβηξα ενα μικρο βιντεακι ![]() παρεπιπτοντως το "μικρο" αρσενικο μεγαλωνει και μου φαινεται παιρνει πιο ωραια χρωματα απτο μεγαλο.βγαζει και λιγο "μπρουτζινο" μαζι με το πρασινομπλε ![]() καποια στιγμη θα βαλω ενα θηλυκο στο ενυδρειο του για να ξαναγεννησουνε και θα την ξαναβγαλω(αλλα οχι ακομα). να μεγαλωσουνε λιγο ακομα τα αλλα πρωτα... |
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια.
Το νερο κρυσταλλο, τα ψαρια πυραυλοι.
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο ναι,απο οταν τα χωρισα ειδα βελτιωση σε αρκετα πραγματα.
δεν ειναι και μεγαλα τα ενυδρεια.αν ητανε ισως να ηταν αλλιως,αλλα και στο μεγαλυτερο που εχω(80 εκ μηκος)ειδα επισης βελτιωση.τωρα αν ηταν εναμιση η δυο μετρα δεν ξερω,ισως δε θα υπηρχε καθολου θεμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο καιρο εχεις το φυλλο της Μανολιας μεσα?
Σου βγαζει χρωματακι ικανοποιητικο? Κατι εβλεπα ψαχνεις και για μπανανιας.
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να ειναι κανα μηνα μεσα δε θυμαμαι ακριβως.
χρωμα βγαζουνε μια χαρα.οχι οσο τα καταπα βεβαια,αλλα λογω του παχους τους βολεψανε παρα παρα πολυ στο ενυδρειο με τα μικρα. καθοντουσαν πανω τους και τρωγανε στην επιφανεια.τα καταπα θα ειχανε μαλακωσει και διαλυθει προ πολλου. το μονο "κακο" οτι βγαζουνε μηκυτα κιαυτα σαν τα ξυλλα ![]() φευγει και καθαριζει ομως οπως και στα ξυλα. ψαχνω και μπανανια τωρα να τα δοκιμασω γιατι ειδα εχει βαλει και η "amy" στο ebay και πουλαει. εκεινα τα tantora teabags σκεφτομαι να δοκιμασω επισης... υ.γ(ασχετο) εψαξα να βρω αυτη τη μελετη του Dr.Goldstein την οποια αναφερει η amy στο μαγαζι της,αλλα δε μπορεσα να τη βρω πουθενα.τον τοπο εφαγα... @maverick δεν πιστευω να μπορουμε να τη βρουμε ε;... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φύλλα μπανανιάς χρησιμοποίησα αρκετά, είναι πιο βολικά από IAL και δε γίνονται "σκόνη" τόσο γρήγορα. Επίσης βγάζουν πολύ λιγότερο χρώμα στο νερό. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα Γιωργο!
με το καλο και ουριτσες οταν το αποφασισεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Dr.Robert J Goldstein "water conditioners and additives" (2002)
@tsala ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υποδειγματικό φίλε μου πολλά μπράβο δεν χορταίνω να βλέπω το βίντεο!!!!
Ερωτησούλα τα επιπλέωντα φυτά τι φυτά είναι??? |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ!
τα φυτα ειναι eichornia crassipes,salvinia auriculata,και azola(αν και δεν φαινεται η τελευταια). τωρα ανεβαζω αλλο ενα βιντεακι απτο ενυδρειο στην παρουσιαση εδω με το φως αναμενο.θα δεις και θα μου πεις πως σου φαινεται ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιώργο, και τα ψαράκια σου ζωηρούλια
|
||||
|
||||
![]()
thanx!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Biotope..
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ
![]() το βραδι με τα φωτα αναμενα φαινονται πανεμορφα.χανουν πολυ στα βιντεο και τις φωτογραφιες. προηγουμενως εβλεπα ενα επεισοδιο μιας σειρας εδω στον υπολογιστη και μου αποσπουσε την προσοχη το ενυδρειο που φαινοτανε ομορφο. το μισο επεισοδιο το εχασα γιατι κοιταζα τα ενυδρεια ![]() υ.γ σπυρο κανονισε ναρθεις αποδω για καφε!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια George... τελικά είσαι πολύ μπροστά!!!
|
||||
|
||||
![]()
φυτρωσε μανιταρι στο ξυλο του ενυδρειου
![]() ακριβως απο κατω στο νερο φαινεται κιενα αρσενικο ΗΜ απτη λιμνη. |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα! Καλη φαση!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπα,μονο του βγηκε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα! Καλό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο αυτο το θεμα, εισαι μαλλον ο δευτερος που βαζει φωτο με μανιταρι στο ενυδρειο εδω μεσα.
Ωραιος! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα! πρωτη φορα το βλεπω το θεμα
![]() thanx ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα μας φαει μου φαινεται
![]() τριπλασιο εγινε σε ενα βραδι απο χτες. βαριεμαι να κατσω να ψαξω τι ειδος ειναι τωρα.αν ξερει κανεις πεστε μου,αλλιως θα το ψαξω καποια στιγμη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι σου είναι η φύση
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει περίπτωση (με κάθε επιφύλαξη πάντα) να είναι amanita citrina
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θες να μας τρελάνεις βραδιάτικα?
Απίστευτη εικόνα.. μπράβο George!!!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Background σε betta tank | Κουραμπιές | Bettas | 16 | 15-02-13 14:52 |
mahachai betta.ειναι καινουρια ανακαλυψη η προκειται για "λαθος"? | kgf12345 | Bettas | 2 | 19-10-12 13:39 |
Παρουσίαση betta tank! | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 23 | 24-01-10 23:53 |
DIY betta tank by Macintosh | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 25-02-06 18:21 |
Betta tank, καλό? | Maverick | Bettas | 7 | 19-02-05 17:15 |