|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ενημερωτικα,ατμιζω 3 χρονια,δουλευω σε εταιρια και τα ξερω απο 1ο χερι. Εχω ρωτησει 10 πνευμονολογους και οχι 1 και μαλιστα οι 6 ειναι και πελατες μας,4 περνανε απο το καταστημα και 2 τους στελνω με Courier. Eπισης εκτος απο πνευμολογους εχω συζητησει και με παθολογους και με καρδιολογους. Η πρωτη κλασικη απαντηση που μου δωσανε ολοι χαμογελαστοι ηταν: "Yπαρχει κατι χειροτερο απο το τσιγαρο που εκανες για να φοβασαι το η/τ ;" |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορια για καπακι ενυδρειου... | ChrisLust | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 10-05-12 18:58 |
Απορια για επαναστησιμο (νεα αρχη) | eimaste aR21rwstoi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 3 | 24-01-12 22:14 |
Απορια περι του ενυδρειου | NikosLrs13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 21-11-11 22:25 |
Απορια Για Φωτισμο Ενυδρειου | On_Klik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-04-10 20:57 |