|
||||
|
||||
![]()
Τι σ' ανησυχεί με την άμμο? Αν είναι ψιλή ή η ποσότητα?
Εγώ μια χαρά τη βλέπω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ολα....αν ειναι καλη αν κανει..αν επρεπε να βαλω αλλη..αλλο χρωμα..χεχε....λογο μεταφορικων δεν μπορω ευκολα να βρω κατι αλλο...και απο παραλια εδω...αστα χαλια...η θα ειναι χωμα η ενα ματσο αλλα που δεν θελω να τα λεω...οποτε το ξεχασα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην τρελαινεσαι Δημητρη..Η αμμος ειναι δοκιμασμενη,το χρωμα φυσικο και η ποσοτητα καλη..πατα γκαζι ...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Με ψαρια και κοχυλια τι εκανες? |
|
|||
|
|||
![]()
εχω παρει καποια κοχυλια...τα κρητικα..αλλα τα βλεπω καπως μικρα....θα δω...
|
|
|||
|
|||
![]()
ενα ακομα βημα λοιπον.βρηκα καποιες πετρες και θελω την αποψη σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυο τρεις ακομα στη κορυφη Δημητρη..να δειξει και το υψος..
|
|||
|
|||
![]()
ε ναι....πηρα μερικες ακομα σημερα σε λιγο θα τις καθαρισω και θα τις βαλω...καλες?πως τις βλεπεις...?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιες ειναι αλλα για να βαζεις πετρες κακο σκοπο εχεις..Μηπως να γινει ο τιτλος ' νεος στη λιμνη με τα similis και τα juli'??
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- παιδια καλημερα..ενα θεματακι...η εισοδος και η εξοδος του νερου ειναι απεναντι.λογο χορου....αν βαλω μια γωνια 90.στην εισοδο να παει το νερο κατω θα εχω καλητερη κυκλοφορια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 16-06-14 στις 10:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη θυμισε μας με τι αντλια επιστροφης εχεις?
|
|||
|
|||
![]()
eheim 1500-3000.αλλα την εχω κοψει αρκετα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε τι προβλημα κυκλοφοριας να εχεις με τετοια αντλια ...αν δε σου φαινεται ικανοποιητικη η ροη γιατι την κοβεις?
|
|||
|
|||
![]()
γιατι οι τρυπες ειναι απεναντι και τονερο δεν κανει καλο κυκλο.βγαινει απο την μια μπαινει στην αλλη..
|
|
||||
|
||||
![]()
Πατριδα παραγγελεια για πετρες δεχεσε;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ένα κολπάκι είναι να ρίξεις μεσ' το ενυδρείο ένα μπαλάκι του πινγκ-πονγκ και να παρατηρήσεις την πορεία του ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σου αρεσουν?
------------------------- αλλο μπαλακι εκτος απο αυτο κανει?χεχε....καλο κολπο....αλλα δεν εχει εδω τετοιες μπαλες.το θεμα ειναι απλο.αν δειτε εχει 50 ποντους υψος και με αντικριστα τις τρυπες ειναι λογικο και το βλεπω και με το ματι οτι απο την μια μπαινει και απο την αλλη βγαινει...αν βαλω μια γωνια λογικα θα παει κατω το νερο οποτε θα εχω πιο καλη κυκλοφορια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 16-06-14 στις 18:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
η πετρες σου ειναι πανεμορφες μπορεις να μου στειλης 10 κομματια;
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορω αλλα ποσο θα πληρωσεις μεταφορικα...εκτος αν θεσ να πας στο καραβι?
|
|
||||
|
||||
![]()
παω στο καραβι ειμαι κοντα αλλα μην της στειλης με το Σαμαινα.Ενημερωσεμε μονο ποτε θα φθασουν Πειραια(απο Πεμπτη και μετα )
|
|
|||
|
|||
![]()
καλα θα μιλησουμε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πχ http://www.skalidis-sport.gr/index.php?cPath=710_712 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- εγω παλι ελπιζω να μην ξανα ερθει κατι τετοιο..αλλα ετσι οπως το βλεπω....αστα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 16-06-14 στις 19:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
δειτε και μερικες φωτο.ακουω ιδεες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα..βαλε βρε λιγο πρασινακι τωρα που ναι νωρις να προλαβει να ριζωσει..Απο βδομαδα θα χω καμποσες ριζες sagittaria subulata,αν θες πας να σου στειλω.
|
||||
|
||||
![]()
Οντως ητσν το 1981 την πρωτη φορα που ειρθα Ελλαδα και πηγαμε στο χωριο του πατερα μου.Πολυ ωρσιο εγινε μπραβο
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- τα καραβια ειναι ακομα στο ιδιο επιπεδο με τοτε...αντε λιγο πιο καλα....μην φαναταστεις...5 χρονακια πιο καλα.χαιρομαι που σου αρεσει.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 18-06-14 στις 13:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια...λοιπον για να ερθουμε στο βασικο θεμα μου...δεν μπορω να βρω πουθενα σιμιλις...φυσικα να σκευτουμε την μεταφορα....γιατι απο βορια που βρηκα κατι δεν υπαρχει περιπτωση να μπορουν να ερθουν...και σκευτομαι τωρα....υπαρχει κατι αλλο που να μπορω να βαλω σε αυτα τα λιτρα και να μπορω να το βρω απο αθηνα?καμια ιδεα...εχω δει μερικα αλλα δεν μπορω να αποφασισω.
------------------------- κανενας?τιποτα?καμια ιδεα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 20-06-14 στις 17:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες δεν μπορούν να έρθουν..... για πιο λόγο;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Στην Λιμνη Με Τα Koi | ΝΕΝΔΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-03-15 01:01 |
Παλιος στις κιχλιδες νεος στην λιμνη Malawi | tsaftsouf | Malawi | 12 | 11-12-11 22:59 |
ΦΙΔΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 40 | 08-10-11 16:33 |
Λιμνη στην Πρεβεζα | Γιαννης Μ5 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 24-08-10 10:17 |