|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σταθηκα μαλλον μονο στην αλλαγη λογω συσσωρευσης βρωμιας.Ειχα καταλαβει οτι πρεπει να αλλαχτει, ειχα ομως στο μυαλο μου τα 3-4 χρονια...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
O sirakura πρωτείνει φιλτρο βυθου ωστε να ΜΗΝ μειωθει ο χρονος ζωης του προιοντος.
Λογικο μου ακουγεται καθως περναει η στηλη νερου απο ολο το υποστρωμα ενω χωρις ugf μετα απο 2 ποντους δεν φτανει το νερο ωστε να ριχνει το Ph. Λεει οτι κραταει απο 1,5 - 2 χρονια αλλα μπορει να παρει και παραπανω εαν κανουμε σωστες αλλαγες του νερου και δεν καταπονουμε το υποστρωμα με KH. Εγω το δουλευω 4 μηνες και δεν μπορω να σου πω για το ποσο κραταει. Αυτο που λεω ειναι οτι 4 μηνες εχω crs ΧΩΡΙΣ CO2-PH CONTROLLER. Θετικα - 1) Ριχνει το kh 2) δεν χρειαζεται να κοιτα το ph 3)φερνει το gh σε επιθημητα επιπεδα, με αποτελεσμα PH-KH-Gh οι πιο σημαντικες παραμετροι του νερου σου να μην θελουν συνεχεια παρακολουθηση. 4)Επειδη οι παραμετροι ειναι σωστοι βλεπω να μεγαλωνουν οι γαριδες πιο γρηγορα να εχουν εντονοτερα χρωματα, και περισσοτερες γενησεις απο το ενυδρειο που εχω το μεγαλο. Μπορει βεβαια αυτο να ωφηλετε στο οτι το μεγαλο εχει πολλες γαριδες ετσι μπορει να ριχνουν την αναπαραγωγικη διαδικασια Αρνητικα - Δεν μπορεις να βαλεις φυτα με ριζες λογω ugf θελει ξυλωμα μετα απο 1,5 - 2 χρονια.
|
|||
|
|||
![]()
Προχθες τελικα το παρειγγειλα μαζι με το ugf...Χρηστο ποσες μερες εκαναν να σου ερθουν περιπου, θυμασαι?Απο φυτα,δε θα βαλω κανενα με ριζα οποτε ειμαι οκ..
|
|
||||
|
||||
![]()
περιπου 5 μερες.
Αντε καλη αρχη οτι θελεις μας ρωτας. Ειναι καλο να γινομαστε πιο πολλοι. Θα διορθωνουμε τα λαθη μας πιο γρηγορα.
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω, οπως και ολους οσους μοιραζονται την εμπειρια τους για να βοηθησουν...Μολις ερθουν τα πραγματα και αρχισει σιγα σιγα το στησιμο, θα ανεβασω φωτο και μια πρωτη παρουσιαση!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΗ ΥΠΟΣΤΡΩΜΜΑ +ΥΛΙΚΑ ΦΙΛΤΡΟΥ | nazerakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 02-11-11 14:20 |
τι υποστρωμμα ??? | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 05-07-10 15:12 |
Rio 125 και φίλτρανση! | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 09-11-08 14:38 |