|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι τα 120 για μονομαχους.παντως πριν πας να αγορασεις κοιτα και στις αγγελιες,η βαλε μια αγγελια για 120ρι με η χωρις εξοπλισμο.υπαρχουνε πολλα μεταχειρισμενα που ειναι σε αριστη κατασταση και ειναι τσαμπα λεφτα να παρεις καινουριο,αν μπορεις να το βρεις στη μιση τιμη.δυστυχως δεν εχω κιεγω τοσο μεγαλο ενυδρειο,αν ζηταγες λιμνη 260λιτρα το συζηταγαμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- thanx....:Pβασικα οταν εφερα το μεγαλο και το εβαλα στο σαλονι πριν αρχισει να δουλευει και καταληξει με διαρροες....σκευτομουν οτι ηταν πολυ μικρο....:Pοποτε καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα...και εκτος αυτου εκει που η μαμα δεν ηθελε καν να το βλεπει...κατεληξε να θελει ενα και στην κουζινα της... ------------------------- οταν μιλαμε για τροφη και λεμε αρακα και καροτα...εννοουμε τα δικα μας φαγητα????ωμα???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη afroditoula : 16-10-13 στις 15:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι.τον αρακα τον ζεματιζεις λιγο,αφαιρεις τη φλουδα,λιωνεις λιγο στα δαχτυλα σου και το δινεις.το καροτο μπορεις να το ζεματισεις και να το ριξεις μεσα,θα το φανε πιο ευκολα,αλλα μπορεις να το ριξεις και ωμο.αν το ζεματισεις θα πρεπει να το βγαλεις πιο γρηγορα απτο ενυδρειο αποτι αν ειναι ωμο.ζεματισμενο οσες φορες εχω ταισει σαλιγκαρια γαριδες κλπ,το αφηνω μεχρι 3ωρο και το βγαζω.ωμο το εχω αφησει και αρκετα παραπανω.και 8ωρο,χωρις να εχω προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης δεν μπορω να βρω ενα ενυδρειο της προκοπης...η μαλλον εγω ειμαι πολυ παραξενη..
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω παιδια ποσο σωστο ειναι αυτο μια γνωστη μου ιχθυολογος μου ειχε πει πως μπορεις να τραυματισεις τον ισοφαγο των ψαριων ετσι αλλα και παλι λεω δεν ξερω κατα ποσο εχει βαση αυτο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι ψαχνεις ακριβως?εχεις καταληξει σε λιτρα και διαστασεις?για να ακουσεις προτασεις... Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=kgf12345;793198]μιλας για ταισμα σε ψαρια, η σε σαλιγκαρια και γαριδες τωρα?γιατι καροτο πχ δεν εχω δει κανενα ψαρι να τρωει εκτος απο οτοκυκλους,ανσιστρους,πλεκο κλπ αλγοφαγα.
μιλαω για μονομαχο παντα..το διαβασα εδω στο forum μεσα..μην με ρωτησετε που δεν θυμαμι το θεμα.. τι ψαχνεις ακριβως?εχεις καταληξει σε λιτρα και διαστασεις?για να ακουσεις προτασεις... λεω για 120 λιτρα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μολις διαβασα ολα τα ποστ.
στη θεση σου θα μετρουσα ωστε να δω τη μεγαλυτερη δυνατοτητα που μπορω να βαλω σε διαστασεις. αν δε μπορεις να βγαλεις μετρα κοπης τζαμιων μπορεις να το ζητησεις στο φορουμ. και σιγουρα θα βρεις εδω πολους που εχουμε την τρελα να κολαμε ενυδρεια. δυστυχως ειμαι μακρια αλλιως εχω μεχρι και ετοιμα τζαμια κομμενα (επειδη καμια φορα δεν ξερεις τι γινεται).
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|