Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Ασία > Bettas

Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-10-13, 00:09
Το avatar του χρήστη Dimis
Dimis Ο χρήστης Dimis δεν είναι συνδεδεμένος
Διαχειριστής

Περιοχή: Μεγαρα Αττικης & Χαλανδρι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από afroditoula Εμφάνιση μηνυμάτων
ειχε ζητησει η ξαδερφη μου μαυτο τον τροπο που λες...και η απαντηση του ηταν πως εκεινος δεν ζητησε ποτε τιποτα απο κανεναν και τα εκανε ολα μονος του ακομη παιδευτηκε στο να στρωσει το ενυδρειο του με αμμωνια για 1,5 μηνα και για πιο λογο να βοηθαγε εκεινος ;;;αυτα ηταν τα λογια του...απαντηση προς nick74

Aυτος ειναι ενας μικρος θεος...

Τι λετε κυρια μου,θα παιδευόμαστε εμεις 40 μερες να ριχνουμε αμμωνιες και να τρωμε τα φραγκα μας σε τεστ και κοντρα τεστ και να ερθετε μετα εσεις μια ωραια πρωία να μας παρετε το μπολι μας χωρις κοπο,ιδρωτα,αναμονη...
Πλακα με κανεις?

Να φυγετε,να πατε αλλου...
Παλιά 14-10-13, 00:12
Το avatar του χρήστη afroditoula
afroditoula Ο χρήστης afroditoula δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimis1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
Aυτος ειναι ενας μικρος θεος...

Τι λετε κυρια μου,θα παιδευόμαστε εμεις 40 μερες να ριχνουμε αμμωνιες και να τρωμε τα φραγκα μας σε τεστ και κοντρα τεστ και να ερθετε μετα εσεις μια ωραια πρωία να μας παρετε το μπολι μας χωρις κοπο,ιδρωτα,αναμονη...
Πλακα με κανεις?

Να φυγετε,να πατε αλλου...
ελπιζω να σχολιαζεις ειρωνικα..
Παλιά 15-10-13, 00:50
Το avatar του χρήστη platy
platy Ο χρήστης platy δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αττικη
Προεπιλογή

εννοειται ,ο Δημητρης εξαλλου δεν νομιζω να ειχε διαφορετικό σκοπό με ενα τετοιο σχολιο ..

...αλλα μιας και εισαι καινουρια στην παρεα...ίσως σε ενδιαφερει να περάσεις μια βόλτα απο τη συνάντηση μας να τα ''ακουσεις'' ενα χεράκι

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74668

Tάσος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-10-13, 01:21
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από platy Εμφάνιση μηνυμάτων
εννοειται ,ο Δημητρης εξαλλου δεν νομιζω να ειχε διαφορετικό σκοπό με ενα τετοιο σχολιο ..

...αλλα μιας και εισαι καινουρια στην παρεα...ίσως σε ενδιαφερει να περάσεις μια βόλτα απο τη συνάντηση μας να τα ''ακουσεις'' ενα χεράκι

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74668
κατα 99% θα ερθω...να τα ακουσω ενα χερακι...αν και δεν εχω την ψυχολογια γιατι σημερα πανε ολα στραβα με τα ψαρακια μου....
Παλιά 15-10-13, 01:33
Το avatar του χρήστη exelix
exelix Ο χρήστης exelix δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πάτρα-Αθήνα
Προεπιλογή

Από κοντά είναι πιο εύπεπτα όλα.

Έγινε κάτι που μπορούμε να βοηθήσουμε;
Παλιά 15-10-13, 01:50
Member

Προεπιλογή

ενω εχω κανονισει η μερα μου σημερα να ειναι απο τις πιο ενδιαφερουσες το πρωι ξεκινησε χανοντας ειδη το ενα μικρο ενυδρειο που ειχα την θυληκια μου και επειτα και τον εναν θερμοστατη...(εσπασαν)επειτα αφου βολεψα καπως το μικρο μου ψαρακι....και περιμενοντας με αγωνια να μου φερουν μπολι το απογευμα και να με βοηθησουν να ξεκινησω να λειτουργω το ενυδρειο στις φωτο (αξιζει να αναφερθω στον harmasn ο οποιος εκανε τον κοπο να ερρθει σπιτι μου να με βοηθησει....και εμεινε πισω στις υποχρεωσεις του...παλευοντας απο τις 5 το απογευμα μεχρι 10 το βραδυ....)και αφου ειμαστε σε μια τελικη ευθεια που θα ξεκινουσα με την εισαγωγη των ψαριων μου παρατηρω το ενυδρειο μου να βγαζει μικρες σταγονιτσες στην ακρη την μια μετα την αλλη..........πληρης απογοητευση......κλαμα εγω κλαμα και η μαμα....και εκει που περιμενα πως αποψε θα κοιμηθω και θα πεταω στους ουρανους απο χαρα το σκευτομαι και το ξανασκεφτομαι και στεναχωριεμαι......
-------------------------
και εκτος αυτου πριν κανα μισαωρο ακουσα το φιλτρο που εχω στο χελωνακι μου να κανει εναν εκνευριστικο θορυβο που δεν σταματαει με τιποτα....μαλλον ηρθανε τα τελευταια του και αυτουνου...θελω να κρυφτω κατω απο τις κουβερτες μου και να μην σηκωθω για μια βδομαδα....ποιος με ματιαξε??

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη afroditoula : 15-10-13 στις 01:50 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-10-13, 02:01
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

εχεις πμ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-10-13, 02:04
Το avatar του χρήστη exelix
exelix Ο χρήστης exelix δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πάτρα-Αθήνα
Προεπιλογή

¶μα δε σε θέλει όμως...

Αν χάνει από ψηλά προς το παρόν χαμήλωσε τη στάθμη. Και βάλε φωτογραφίες να δούμε πόσο εύκολα μπορεί να διορθώνεται το πρόβλημα.

Το φίλτρο άνοιξέ το προσεκτικά και δες αν έχει κολλήσει τίποτα στη φτερωτή.
Παλιά 15-10-13, 14:33
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας

Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από afroditoula Εμφάνιση μηνυμάτων
και αφου ειμαστε σε μια τελικη ευθεια που θα ξεκινουσα με την εισαγωγη των ψαριων μου παρατηρω το ενυδρειο μου να βγαζει μικρες σταγονιτσες στην ακρη την μια μετα την αλλη..........πληρης απογοητευση......
Μην αγχώνεσαι, συμβαίνουν και αυτά, σπάνια αλλά συμβαίνουν. Το ενυδρείο αν είναι καινούριο θα πρέπει να έχει εγγύηση, αν είναι παλιό επισκευάζεται, προχώρα με αυτό που έχεις και κάποιος από εμάς πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάτι, μια φωτό να φαίνεται καθαρά πως είναι το ενυδρείο και που περίπου είδες σταγόνες, πιστεύω πως διορθώνεται, λίγη υπομονή μόνο (η υπομονή είναι βασικό στοιχείο για το χόμπι μας)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές