|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Aυτος ειναι ενας μικρος θεος... Τι λετε κυρια μου,θα παιδευόμαστε εμεις 40 μερες να ριχνουμε αμμωνιες και να τρωμε τα φραγκα μας σε τεστ και κοντρα τεστ και να ερθετε μετα εσεις μια ωραια πρωία να μας παρετε το μπολι μας χωρις κοπο,ιδρωτα,αναμονη... Πλακα με κανεις? Να φυγετε,να πατε αλλου... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
εννοειται ,ο Δημητρης εξαλλου δεν νομιζω να ειχε διαφορετικό σκοπό με ενα τετοιο σχολιο ..
![]() ...αλλα μιας και εισαι καινουρια στην παρεα...ίσως σε ενδιαφερει να περάσεις μια βόλτα απο τη συνάντηση μας να τα ''ακουσεις'' ενα χεράκι ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74668 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Από κοντά είναι πιο εύπεπτα όλα.
![]() Έγινε κάτι που μπορούμε να βοηθήσουμε;
|
||||
|
||||
![]()
ενω εχω κανονισει η μερα μου σημερα να ειναι απο τις πιο ενδιαφερουσες το πρωι ξεκινησε χανοντας ειδη το ενα μικρο ενυδρειο που ειχα την θυληκια μου και επειτα και τον εναν θερμοστατη...(εσπασαν)επειτα αφου βολεψα καπως το μικρο μου ψαρακι....και περιμενοντας με αγωνια να μου φερουν μπολι το απογευμα και να με βοηθησουν να ξεκινησω να λειτουργω το ενυδρειο στις φωτο (αξιζει να αναφερθω στον harmasn ο οποιος εκανε τον κοπο να ερρθει σπιτι μου να με βοηθησει....και εμεινε πισω στις υποχρεωσεις του...παλευοντας απο τις 5 το απογευμα μεχρι 10 το βραδυ....)και αφου ειμαστε σε μια τελικη ευθεια που θα ξεκινουσα με την εισαγωγη των ψαριων μου παρατηρω το ενυδρειο μου να βγαζει μικρες σταγονιτσες στην ακρη την μια μετα την αλλη..........πληρης απογοητευση......κλαμα εγω κλαμα και η μαμα....και εκει που περιμενα πως αποψε θα κοιμηθω και θα πεταω στους ουρανους απο χαρα το σκευτομαι και το ξανασκεφτομαι και στεναχωριεμαι......
------------------------- και εκτος αυτου πριν κανα μισαωρο ακουσα το φιλτρο που εχω στο χελωνακι μου να κανει εναν εκνευριστικο θορυβο που δεν σταματαει με τιποτα....μαλλον ηρθανε τα τελευταια του και αυτουνου...θελω να κρυφτω κατω απο τις κουβερτες μου και να μην σηκωθω για μια βδομαδα....ποιος με ματιαξε??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη afroditoula : 15-10-13 στις 01:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις πμ.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶μα δε σε θέλει όμως...
Αν χάνει από ψηλά προς το παρόν χαμήλωσε τη στάθμη. Και βάλε φωτογραφίες να δούμε πόσο εύκολα μπορεί να διορθώνεται το πρόβλημα. Το φίλτρο άνοιξέ το προσεκτικά και δες αν έχει κολλήσει τίποτα στη φτερωτή.
|
||||
|
||||
![]()
Μην αγχώνεσαι, συμβαίνουν και αυτά, σπάνια αλλά συμβαίνουν. Το ενυδρείο αν είναι καινούριο θα πρέπει να έχει εγγύηση, αν είναι παλιό επισκευάζεται, προχώρα με αυτό που έχεις και κάποιος από εμάς πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάτι, μια φωτό να φαίνεται καθαρά πως είναι το ενυδρείο και που περίπου είδες σταγόνες, πιστεύω πως διορθώνεται, λίγη υπομονή μόνο (η υπομονή είναι βασικό στοιχείο για το χόμπι μας)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|